Theo Walcott 2006-ban csatlakozott az Arsenalhoz a Southampton együttesétől, és azóta hihetetlenül jól fejlődik, a teljesítményére sem az Arsenalban, sem az angol nemzeti válogatottban nem lehet panasz.

Az idei nyeretlen szezonban is voltak olyan pletykák, mely szerint Walcott eligazolhat, a Bosman-szabály értelmében, akár hihetetlenül alacsony kivásárlási ellenében, de erre nem kerül sor, mivel az angol játékos hosszabbított.

"Abszolút elégedett vagyok, hogy új, hosszútávú szerződést írhattam alá a klubbal. Nagyon boldog vagyok itt, és köszönetet szeretnék mindenkinek, aki segített, hogy idáig juthassak. A csapattársaimmal együtt hiszek ebben a csapatban, és mindenki egyet ért abban, hogy az Arsenal egy briliáns klub." - mondta Walcott.

"Fantasztikus együtt dolgozni a világ legjobb menedzserével, és az Emirates stadionban is remek érzés játszani, ez egy hihetetlen hely. Tovább akarom folytatni az arsenalos karrieremet, és nagyon várom már a sikeres szezonokat is."

Arséne Wenger így nyilatkozott:

"Nagyon boldogak vagyunk, hogy Theo hosszútávon kötelezte el magát a klubbal. Egy nagyon intelligens játékosról van szó, hihetetlen képességekkel és sebességgel, aki nagyon jól fejlődött ebben a szezonban is. Mivel még mindig csak 20 éves, Theóban rengeteg potenciál lakozik az elkövetkezendő években, így még izgalmasabbnak igérkezik az Arsenal jövője is."

A The Guardian értesülése szerint Robin van Persie is közel áll a szerződéshosszabbításhoz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
Ezaz már egy játékos 99% hogy nem távozik a nyáron.Szeretem Theot jó hogy marad.
15 éve
Törölt felhasználó
Én nem lepődtem meg rajta. Tudtam, hogy hosszabbítani fog.
15 éve
Törölt felhasználó
Kellett már valami jó hír a sok rossz után! Örülök, hogy hosszú távra kötelezte el magát, ezek szerint boldog a klubnál! Nagy jövő áll előtte, további sok sikert neki!
15 éve
Törölt felhasználó
A Real-ba saját akaratából biztosan nem megy!! Mint katalán srác ez teljeséggel kizárt!!
15 éve
Törölt felhasználó
ez valóban nagyon jó hír!Sztem rvp is hamarosan hosszabbít, de én Cescet féltem,hogy elcsábítja a barca vagy a real nyáron

Szólj hozzá