Hivatalossá vált az Emirates Kupa 2009-es sorozatnak a résztvevői, az Arsenal mellett a spanyol Atletico Madrid, a skót Rangers FC és a francia PSG meccsel majd a trófeáért.

A sorozat szabályai nem változtak: a győztes 3 ponttal, a döntetlenezők 1-1 ponttal lesznek gazdagabbak, és minden gól után bónusz pontot kapnak a csapatok.

Az Emirates Kupa 2009 menetrendje az alábbiak alapján alakul:

augusztus 1. - 15:00: Rangers v. PSG
augusztus 1. - 17:15: Arsenal v. Atletico Madrid

augusztus 2. - 15:00: PSG v. Atletico Madrid
augusztus 2. - 17:15: Arsenal v. Rangers

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Ezek nem olyan erős csapatok de azért nem is gyengék.Meg kell nyernünk mert legalább valaminek örülhetnek a srácok.Amúgy ezeken a meccseken mindig ilyen 1-0-kat szoktunk játszani.Tavaly a Real-t 2-0-ra vertük?És most is megyünk Amsterdam kupára?
15 éve
Törölt felhasználó
Ezek a csapatok is tudnak kemények lenni. Nem lesznek egyszerű meccsek. Jó lenne megnyerni a kupát mert akkor lehet majd mire alapozni a következő szezonra.
15 éve
Törölt felhasználó
egyébként 50font körül már mind a 4 meccset meglehet nézni(magyarul egy meccs kb 13 font) tehát aki akkoriban angliában tartózkodik annak melegen ajánlott(:
15 éve
Törölt felhasználó
jó csapatok ezek. tudnak küzdeni, tehát sima meccseket ne várjunk főleg, hogy tarcsik fognap meginn nyomulni. azért bátorság a bajnokság és a bl selejtező előtt 2 héttel játszani ilyen nagy meccseket, de AW tudja!

agüerot meg lehetne venni az atleticoból :dD
15 éve
Törölt felhasználó
Azért a címvédőként a Hsv-t illett volna meghívna na de mindegy.

Szólj hozzá