Az Arsenal 27 éves orosz támadója influenzával küszködik, s az ágyat nyomja, így a legutóbbi két napon tréningezni sem tudott. Arsavin állapota minden bizonnyal hamar rendbe fog jönni, ám a Chelsea elleni bajnokit, amely vasárnap lesz az Emiratesben, valószínűleg ki kell hagynia, így érhető, hogy Arséne Wenger nem volt túlzottan optimista, amikor a mai sajtókonferenciáján szóba került az UEFA-kupa-győztes játékmester helyzete.

Andrej nem tudott velünk tréningezni, úgy látszik, hogy vasárnap nem fog pályára lépni. Influenzás, a mai napot is otthon kellett töltenie.

Arsavin kiesése nagy érvágás az észak-londoni gárdának, hisz a szentpétervári születésű zseni fantasztikusan teljesít az Arsenalnál, ahol már hatszor betalált, megannyi gólpasszt adott, s kétszer elnyerte a klub Hónap Játékosa díját.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
Hát ez szar de ez van.Mondjuk engem rohadtul nem érdekel eredményszempontból a meccs esetleg presztízsből.
15 éve
Törölt felhasználó
Szigi: az influenza rohadtul nem veszélyes, csak egy bizonyos influenzavírus, ami viszont az Egyesült Királyságban még nincs jelen. Andrej pedig valószínűleg nem járt mostanában Mexikóban.
15 éve
Törölt felhasználó
baszkI:Samióta felmerült hogy ide jön az egyik kedvenem lett:Sés a chelsea ellen nemtudja megmutatni azt amit a pool nak megmutatott
15 éve
Törölt felhasználó
Am télleg jobbulást neki sajnos mást nem tehetünk csak szurkolhatunk. GO ARSA!!! GO GUNNERS!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Hát sztem a cselzi kicsit rosszabbul élte meg a bl kiesést, szóval van félnivalónk Arshavinnal vagy nélküle...félek lesz ujjab sérülés:S

Szólj hozzá