Miután az Arsenal már negyedik éve nem nyert semmit, egyes drukkerek odáig rugaszkodtak, hogy nem csak a csapatból kellene eladni egyes játékosokat, de egy edzőváltás is jól jönne az ágyúsoknak.

Ugyanakkor a csapat elnöke, Peter Hill-Wood marasztalja Wengert, akinek a jelenlegi kontraktusa 2011-ig szól, és a hírek szerint nemrégiben utasított vissza egy anyagilag kecsegtető ajánlatot a Real Madridtól.

"Arséne jövője nem kérdés, bár biztosan lesznek olyan emberek, akiknek jobb dolguk sincs annál, hogy próbálják ezt kifogásolni." - mondta Peter Hill-Wood.

"Még egy éve van hátra a jelenlegi szerződéséből, de boldog lenne, ha felajánlanánk neki a hosszabbítást."

"Egyelőre nem beszéltünk erről, mert vannak más dolgok is, amire gondolnunk kell."

Hill-Wood azt is elárulta, hogy a menedzsment teljes mértékben támogatni fogja Wenger elképzeléseit a nyári átigazolási szezonban. A francia menedzser a Manchester United elleni meccs utáni interjújában nem húzta ki, hogy tapasztalt játékosokat is venni fog a nyáron.

"Nem helyes, hogy sokan a menedzsment számlájára írják, hogy Arséne nem költhetett eleget. Mindig is támogattuk őt az átigazolásokban."

"Erre nagyszerű példa Andrey Arshavin, akit nem kis összegért vettünk meg a Zenittől."

"Meg van a átigazolásokra szánt összeg, ha akarja. Nem fogom elmondani, hogy mennyi ez, mert nem lenne segítőkész egyik félnek sem."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
Egy bivalyerős védekező középpályás és egy magabiztos belső védő kell. Talán egy jó ballábas szélső is jól jönne mondjuk.
15 éve
Törölt felhasználó
Én szeretem Wengert úgyhogy csak maradjon ő itt.Lehet hülyeséget mondok de Van Der Vaartot leigazolhatnánk nyáron mert nem hinném hogy olyan drága és nem is játszik a realba.
15 éve
Törölt felhasználó
Ezt már tudtuk eddig is. Wengernek mindig megadják a pénz, hogy igazolhasson. Wenger viszont spórol, mivel vissza akarja fizetni az Emirates miatt felvett kölcsönöket. Ez megy már évek óta. A vezetőség meg nem igazolhat helyette...Viszont ez már tényleg sok, 4 éve nem nyertünk semmit, jövőre kell egy kupa!!!
15 éve
Törölt felhasználó
arsavint is usmanovnak köszönhetjük nagyrészt sztem... nah de remélem most azért nem kamuzik hill wood is lesznek igazolások
15 éve
Törölt felhasználó
A vége megint az,hogy nincs pénz,és Wenger fejét veszi mindenki ,ha nem igazol 20 millióért 1 játékost!Mindenesetre én örülök neki,hogy minkét fél hajlik a hosszabbításra!

Szólj hozzá