A francia védő utolsó meccsét április 7-én teljesítette, azonban ma vált nyilvánvalóra, hogy erre a szezonra már nem épül fel a hátsérüléséből.

"Gael szezonja befejeződött. Talán ha bejutottunk volna a BL-döntőbe, megsürgettük volna a felépülését, de most már inkább nem kockáztatunk." - mondta Wenger.

Egy nagyon fontos játékos is kihagyhatja a Chelsea elleni meccset, méghozzá az áprilisi hónap legjobbjává választott Andrey Arshavin. Az orosz játékos influenzával küzd, azonban ha minden jól megy, ott lehet vasárnao.

"Igazából nem sérült meg senki különösebben keddről. Arshavinnak van egy kis influenzája, úgyhogy inkább hazaküldtük. De remélem, hogy rendben lesz."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

15 éve
Törölt felhasználó
Azért jó lenne nyerni... Arshavin sztem ha nem játszik hasonló teljesítményt fogunk kapni a fiúktól mint a MU ellen szal már most el lehet könyvelni a vereséget!
15 éve
Törölt felhasználó
Na ez a szezon vége elég szerencsétlenül alakul. Sorra kidőltek a meghatározó játékosok ezért idén is siker nélkül maradtunk...Egyetértek Wengerrel, hogy most már tényleg fölösleges Clichy felépülését sürgetni had pihenje ki magát, hogy augusztusra 110%-os legyen! Fabregashoz hasonlóan Ő is sokszor árnyéka volt önmagának idén. Tavaly asszem Ő szerepelt a legtöbbet a csapatból a PL-ben és a felkészülési meccseken is már az elejétől fogva ott volt, aminek az okát máig nem értem...Hosszú szezonja volt, igaz, hogy nem vitte ki Domenech az EB-re, de ettől még pihenhetett volna. Arshavin játéka döntő lehet hétvégén. Mostanában a csapat legjobbja, úgyhogy nélküle nagyon nehéz lenne. Bár egyik csapat sincs túl jó állapotban lelkileg. Érdekes egy meccs lesz...
15 éve
Törölt felhasználó
igazából már nincs tétje semminek a lényeg h a jövő szezonra legyen mindenki fullos ne kezdjük sérültekkel a szezont...

Szólj hozzá