Jack Wilshere is az Arsenal egyik felfedezettje az idei szezonban, azonban a Ligakupán kívül nem sűrűn játszhatott az első számú csapatban.

"Olyan akarok lenni, mint Theo." - mondta Wilshere.

"Amikor először voltam az Arsenalnál, nagyon sok ember mesélt róla. Theo rengeteget dolgozott azért, hogy ott legyen, és már megszilárdította a helyét a kezdőcsapatban. Tökéletes példa a számomra is."

"Természetesen nagyon frusztráló, hogy nem játszhatok, hanem csak kívülállóként szemlélhetem a meccset. De mindez persze a főnök döntése, ő pontosan tudja, mit csinál."

"Ez eddig a legsikeresebb szezonom, de egyben talán a legfrusztrálóbb is. Azért frusztráló, mert nem játszhattam olyan sokat, mint általában, de azért voltak jó pillanatok az év során."

"Az emberek sokat szidják az Arsenalt, mert nincs elég angol játékos a keretben. Viszont elnézve a másik fiatal angol játékost, Kieran Gibbs teljesítményét, én miért ne lehetnék ott?"

"Magabiztosabb lettem, és erősödtem mentálisan is azóta, mióta az első számú csapattal lehetek. A következő idény előtt ismét szuper előszezont szeretnék, talán több meccsen juthatok szóhoz, és a tétmérkőzéseken is ott lehetek legalább a kispadon. Alapvetően az a célom, hogy még többször legyek ott az első számú csapat közelében."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
jól beszél Jack. Ö egy kíváló játékos.
15 éve
Lucas1994! Ha valóban Arsenal drukker lennél, akkor nem írnál ilyeneket, pláne nem ilyen megfogalmazásban.
15 éve
Törölt felhasználó
mennyen a kurva anyába!!!!!!!!!!!!!!!!meg az egész szar arsenal!!Eddig bíztam ezekben az ovisokban,de mostmár ebből elég!én mindörökké arsenal drukker szeretnék lenni de így má nagyon nehézb szeretni ezeket a bölcsiseket néhány kivételével mondjuk fabregas vagy RVP vagy touré.a nyáron szét fog esni a csapat!!! adebayor megy majd koőptatni a csere padot a balfasz milanba,Fabregas megy a barcába vagy a nagy realba xDDDDDDDDDDD és még akár touré meg eboué is megy de azé remélem csk adebayor megy el és érkezik hellyette egy normálisabb csatár .ebeb a szar csapatba csk egy kibaszott támadó kéne aki csk elöl van és minden zitszert belő és annak már lehet heti 100 at fizetni .én átadnám rvp nek a 80 at és adebayornak 40 re visszacsökkenteném.nah mind1 majd jövőre mega bl döntőben fogunk bukni vagy még az si lehet hogy még bl pozítszióba se leszünk !!
15 éve
Törölt felhasználó
Nem érzem rajta,hogy eljött volna az ő ideje ,pláne nem 17 évesen egy olyan poszton ahol nagy valószínűséggel lesznek egy páran még rajta kívül!Szerintem jövőre sem fog tudni odakerülni a kezdő 11-hez tétmeccseken,de a CC meccseken már feltűnhet ismét!
15 éve
Törölt felhasználó
Egyértelmű hogy kellene egy olyan védekező középpályás aki tényleg mesterfokon űzi azt. De mondjuk ha Song tartja ezt a formáját azt mondom jó lesz ő is. Mert az úgy nem pálya hogy Nasri és Fabregas védekezik egyfolytába. Jó nem azt mondom hogy ne védekezzen mert minden egyes játékosnak ki kell vennie mindenből a részét. Csak azért ők mégsem arra születtek. Clichynek igaza van se Theo se Nasri nem mer bemenni több ember közé. Ritkán látni Nasritól is olyan bámulatos cseleket itt nálunk amiket én a youtube-on látok tőle még Marseille játékosként. Az is lehet hogy az ömbizalommal van a baj, ki tudja! Jövőre össze kell szedni magunkat. Wilshere meg csak ne türelmetlenkedjen el jön az ő ideje is nagy Spíler lesz!

Szólj hozzá