Eduardo szeretné meghálálni azt a sok fáradozást, amit az Arsenal egésze 'beleölt'. Eduardo brutális sérülését követően 2 góllal tért vissza. A szezon számára már véget ért, hisz egy újabb sérülést szedett össze a MU elleni meccsen.

A 26 éves játékos elmondta, hogy nem fog távozni az Arsenalból és mindent megtesz azért, hogy meghálálja amit érte tettek.

Az UEFA.comnak adott nyilatkozatot:

"Az Arsenal egy csodás klub. Vissza szeretném fizetni azt a rengeteg támogatást, amelyet az ideérkezésem óta kaptam."

"Azt mondták, hogy érezzem jól magam és nem éreztem magamon nyomást se. Nem is kell mondanom, hogy mennyire gondoskodtak rólam a lábtörésem követően."

"Úgy érzem, hogy sokkal tartozom nekik."

"Fő célom, hogy segítsek trófeákat nyerni és boldoggá tenni a szurkolóinkat."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Ugyan skacok, nyugi!
Bendtner egész évben egy konstans átlagot hoz: egy átlagos teljesítményt. Semmi többet. Vannak kiugrásai, egy meccsen, aztán öt meccsen át pocsék az egész. Nem tudom, miért.
Ez az Adebayor nem az az Ade, aki tavaly egész évben ontotta a gólokat. Megemlékezhetünk a Villareal ellen nyújtott góljáról, ez egy darab. Ezen kívül rengeteg helyzetet puskázott el. Amúgy meg ne feledjük el Eduardo gólját a Burnley ellen.
15 éve
Törölt felhasználó
A kezdőnk: ---------------------------------Almunia
-----------------------------------Sagna-Silvestre-Toure-Gibbs
-----------------------------------Walcott-Fabregas-Song-Nasri
----------------------------------------Van Persie-Adebayor
Cserék: Fabianski-Djourou-Eboue-Denilson-Ramsey-Diaby-Bendtner
15 éve
Törölt felhasználó
Arsene: én teljes mértékben egyetértek veled! Ade egy nagyszerű játékos! És nem kell lenézni! És ha ő döntené el a mai meccset?? akkor mindjárt megváltozna a kommentezők véleménye!
15 éve
Törölt felhasználó
a másik meg az hogy amikor bentdner-nek voltak rosszab meccsi akkor meg azt láttam nagyon sok helyen itt a kommentek között hogy bendő nem arsenal szintű meg béna meg hasonlók,most amikor bendő-nek meg és ade van kicsit rosszab passzban akkor meg adét akarják innen sokan kitenni a csapatból ( még attól szerintem maradni fog menni hogy ilyeneket nyilatkozik)
igazságtalannak érzem amit itt sok kommetíró ír adéról(bevallom nekem ő az egyik kedvencem de én ugyanúgy tisztelem és becsülöm és nagyra tartom bendőt is és így van ez az egész kerettel)
ade nagyon is sok fontos meccset döntött el a góljaival vagy mentet minket jobb állásra mint pl. a villareal ellen is
igazságtalanok vagytok vele szemben szerintem, bár ez az én véleményem
go gunners!!!
15 éve
Törölt felhasználó
nagyon szimpatikus ember nekem eduardo és remek csatárnak is tartom de nem hinnem hogy el kéne üldözni innen adebayort ( aki azt mondja hogy ebbe a szezonba nem csinált semmit azzal vitatkoznék,az gondoljon pl. csak a villareal elleni odavágóra, szerintem ha az a gól nincs akkor már ott kiesünk)szóval azért adét én nem engedném el ilyen könnyen hogy mennyé azt csá
ha fizetnek érte 30 milka fölött akkor már én is elengedném de alatta nem.
mert akármit mondtok ha emberileg nem is de szakmailag még 1 lépéssel dudu előtt jár szerintem .persze ott van még robin is aki tudna dudu mellett játszani jövőre de ha a barca hívja akkor ő szerintem elöbb elmegy mint ade
azért gondoljatok egy kicsit bele ebbe az adés ugybe
amúgy dudu remélem jövőre ontani fogja a gólokat és többször nem sérül le
ma győzni kell!!!
go gunners!!!

Szólj hozzá