Az Arsenal menedzsere egy 4-2-3-1-es felállást választott múlt héten az Old Traffordon, ami világosan nem működött a támadó hozzáállással játszó Manchester United ellen. Az eredmény ismert, és az Arsenalnak kettőt kell rúgnia, ha tovább akarnak jutni, de mindezt úgy, hogy Eduardo ágyéksérülés miatt nincs bevethető állapotban.

Robin van Persie viszont felépülhet, de ez nagyon az utolsó pillanatban fog eldőlni. Emiatt az is meglehet, hogy Wenger fejében 4-4-2-re módosul a felállás, valamint a kezdőcsapatot is majd csak holnap délelőtt fogja kijelölni.

"Miért ne? Minden attól függ, hogy ki van bevethető állapotban."

Az Arsenal eredeti formációja, a 4-4-2 tökéletesen működött szombaton a Flatton Parkban, hiszen Nicklas Bendtner két, míg Carlos Vela egy gólt lőtt.

"4-4-2-es formációban kezdtünk. Ez sokkal inkább illik a mi stílusunkhoz. De amikor Walcott a jobb oldalon játszik, sokkal inkább 4-3-1-2-be kellene játszanunk. Ő szélső, nem pedig középpályás, szóval meg kell találnunk az egyensúlyt, hogy a védekezésünk is jó legyen."

"Ráadásul, ha Fabregas a csatárok mögött játszik, akkor a két csatár sokkal inkább elszigetelődöttnek látszik, szóval valahogy fenn kell tartani a csapat egyensúlyát."

"Teljesen mindegy, hogy ki kezd, az a legfontosabb, hogy mindenki koncentráljon, és segítse a csapatot a továbbjutásért."

"Ez az, amiért küzdeni fogunk kedden este. Meg kell nehezítenünk a dolgukat."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
silem azért gondoltam, hogy Vela kezdjen, mert hétvégén elég jó volt és Nasri mostanában nincs csúcsformában...
15 éve
Törölt felhasználó
áhh el sem hiszem most olvason hogy ferdinand már játszhat ellenünk a visszavágón!!!hogy a kurva életbe van ezeknek mindig ilyen szerencsélyük?
15 éve
Törölt felhasználó
Boldog szülinapot Cesc!! Remélem holnap azzal ünnepeljük hogy továbbjutunk! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GUNNNERSSSSSSSSSSS
15 éve
Törölt felhasználó
Az biztos,hogy meg tudjuk nyerni a meccset,de remélem,hogy annyi gólt lövünk amennyivel tovább is jutunk.A védelemnek össze kell kapnia magát,Ade meg RvP nagyon jók elöl együtt,szóval ha Van Persie felépül,több gólt is remélhetünk.Na és ha Bendtner beáll csereként,akár fejelhet is egy gólt.Almunia is valószínűleg kelleni fog,de szerencsére jó formában van ő is.MEGLESZ!!!GO GUNNERS!!!(hogy bírom ki holnap estig?)
15 éve
Törölt felhasználó
egyet értek woolwich kezdőjével, de én azért vela helyére azt a nasrit raknám, aki a bajnokin dublázott a mu ellen. egyébként én 2-0 t tippelek a javunkra egy cesc és egy 11-s góllal ;)

Szólj hozzá