Arséne Wengerhez azt a kérdést tették fel a mai meccs előtti sajtótájékoztatón, hogy kellett-e motiválni valamivel a játékosait a múlt heti vereségüket követően a Manchester United ellen.

"A játékosok álma a római döntő, szóval ennél jobban nem lehet motiválni őket." - volt a válasz Wengertől.

"Sokkal fontosabb volt pihentetni őket, és hogy a fókuszunk azon legyen, amit akarunk, semmi máson. Jelenleg mást sem lehet olvasni a napilapokban, hogy ez a legfontosabb és a legnagyobb meccs mindkét csapatnak, és egyikük sem engedheti meg magának a vereséget."

"Ez viszont nem segít. Az a fontos, hogy élvezzük."

"Ahhoz, hogy jól menjen a foci, boldogan kell játszani. És ez nem fog úgy menni, hogy ha azt mondja az ember a játékosainak, hogy ne csináld ezt, vagy azt, különben véged. Ez nem teszi jobb játékosokká őket."

"Mindegyik játékos, aki magas szinten játszik, klasszis szeretne lenni, és nagy trófeákat akar nyerni. Most meg van a lehetőségünk, hogy ezt megtegyük."

"Hogyan látom az esélyeinket? Hiszek abban, hogy meg tudjuk csinálni. Nem érdekel, mennyi helyzetünk lesz, csak hinnem kell, hogy meg tudjuk csinálni."

"Jó esélyünk van arra, hogy élvezzük a játékot, és hogy egy olyan stílusban játszunk, amit minden játékosunk kedvel."

"Nem számít, mi fog történni kedden. Úgy vélem, hogy ez a csapat nagy hatással lesz a játékra, és ez az, amit tovább akarunk fejleszteni."

"Az a fejlődés, amit a szezon kezdete óta elértünk, egyszerűen kiemelkedő. 21 meccse veretlenek vagyunk a szezonban, itt vagyunk a Bajnokok Ligája elődöntőjében, és bizakodó vagyok, hogy ott leszünk a döntőben is. Az FA-Kupából is az elődöntőben estünk ki."

"Csak pozitívnak és optimistának kell lennem ezt a csapatot eltekintve."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

15 éve
Törölt felhasználó
Én bízok a fiúkban ha jó formában játszunk akkor meg lesz a döntő GO GUNNERS
15 éve
Törölt felhasználó
nekünk is annak kell lennünk még akkor is ha szinte minden a munak kedvez

Szólj hozzá