Annak ellenére, hogy az Arsenal egy gólos hátrányban van a továbbjutást illetően, Arséne Wenger szerint csapata győzelmi helyzetben van.

"Itt az időnk." - mondta Wenger.

"Nem szabad idegesnek lennünk, és akkor nyerünk."

"Tanultunk a korábbi hibáinkból. Most olyan helyzetben vagyunk, hogy nyerhetünk. Vajon meg tudjuk-e csinálni? Természetesen!"

"Egy tapasztalatot már szereztünk az első fordulóból, és biztos vagyok abban, hogy a Unitednek nehéz dolga lesz az Emiratesben."

"Tudjuk, hogy két gólt kell szereznünk ellenük. Ezt nem sok csapat tette meg idáig. Hiszünk abban, hogy nekünk sikerülhet."

"Ez egy különleges meccs, ez nem egy PL-mérkőzés. Ha 1:0 lesz nekünk, akkor még jobban nyomás alatt lesznek. Ha onnantól még egy gólt rúgunk, akkor már kiesésre fognak állni."

"Az egész csapat hisz abban, hogy sikerülhet."

"Mindenki csalódott volt az első meccset követően. Úgy hittük, hogy nyerhettünk volna."

"Erősebben kezdtek, mint mi, aztán az utolsó húsz percben szabályosan lesöpörtek bennünket. A góluk megérdemelt volt, de talán ebben közrejátszott, hogy idegenben játszottunk."

"Mi biztosan rúgni fogunk, szóval nekik is kell. De ne feledjük: a csapat akkor is megcsinálta, amikor a büntetőknél kihagytuk az elsőt az AS Roma ellen."

"Meg kell tartanunk a higgadtságunkat. Egy 21 meccses veretlenségi sorozatot tört meg a United ellenük. Már csak emiatt is vissza kell vágnunk nekik."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
Korán kéne egy gólt rúgnunk és akkor meg lehet az esélyünk.Abba bele se merek gondolni hogy esetleg kapunk egyet.Szerintem erősebb nálunk a Manchester de nyerhetünk.
15 éve
Törölt felhasználó
Már a Róma ellen elvesztettük a veretlenségünket. Na mindegy.
15 éve
Törölt felhasználó
Én nem vagyok, annyira bizakodó mint Wenger. A védelemnek kiválóan kell muzsikálnia és nem szabad gólt kapnunk. Remélem már a meccs elején betalálunk és nyugodtan fognak a fiúk játszani.
15 éve
Törölt felhasználó
Helyes, helyes!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Az a gond, hogy ebből nem lehet kiindulni. Wenger mindig bizakodó, aztán ha mégsem jön a várt eredmény akkor meg elmondja, hogy jó meccs volt, sok tapasztalatot szereztünk, legközelebb pedig mi fogunk nyerni( lásd pl. Cselzi elleni meccs)... Túl sokat beszélnek a játékosok, hogy így kellene, meg úgy kellene, helyette inkább mutassák is meg holnap, hogy mire gondolnak!

Szólj hozzá