Nincs könnyű helyzetben az Arsenal: 1-0-ra kikaptak a Manchester United ellen az Old Traffordon, ám még a továbbjutásért reális esély van. A francia L'Equipe kiszámította, hogy az esetek 42%-ában azok a csapatok jutottak tovább a BL-döntőbe, akik az elődöntők odavágóján vereséget szenvedtek.

A továbbjutásért azonban jobban kell küzdeni, mint egy héttel korábban, és ezt jól tudják az Arsenalnál is, Theo Walcott például úgy nyilatkozott, hogy karrierjük legnagyobb meccse lesz a holnapi.

"A múlt hét szerdai meccs után az autóbuszunk picit beragadt, mert rengeteg MU-drukker vette körül, azzal a kiáltásokkal, hogy 'nem félünk tőletek'. Persze volt még egyéb pikáns szó is, de ezekről most inkább nem beszélnék." - mondta Walcott.

"Az Old Traffordon nem teremtettünk túl sok helyzetet, szóval a szezonbeli legjobb teljesítményünk kell kedden, hogy továbbjussunk a döntőbe."

"Mindenki nagyon a padlón volt az első fordulót követően, egyrészt a vereségünk miatt, másrészt pedig azért, mert gólt kaptunk. De figyelembevéve, hogy mennyi esélyük volt, akár még elégedettek is lehetünk az egy gólos hátránnyal."

"Manuel Almunia hihetetlen teljesítménye is elengedhetetlen volt, hogy megtartsuk a reményünket a visszavágóra. Mindenki nagyon pörög, hinnünk kell abban, hogy meg tudjuk csinálni."

"Ez lesz karrierünk legnagyobb meccse, ráadásul hazai pályán, a saját szurkolóink előtt. Ez kulcsfontosságú lesz, és alig várjuk, hogy elkezdődjön."

"Csak 90 percre vagyunk a BL-döntőtől, de nem leszünk idegesek. Nincs okunk rá."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Kösz nasri18!
Szerintem is az jó jel hogy mindenki magabiztosan nyilatkozik
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon kemény meccs lesz de én azért félek az ilyen meccsektől mert az ilyen MU féle csapatok annyira csapatok annyira szerencsések hogy képesek belebotlani a labdába a 90. percbe és továbbjutnak.De legalább Walcotték bíznak magukban.
15 éve
Törölt felhasználó
Én lennék a világ legboldogabb embere ha ez sikerülne. Nagyon nagyot kell játszanunk holnap mindenkinek mindent bele kell adni. Nagyon félek a meccstől az is lehet hogy meg se nézem. :) Így legalább nem izgulok. Na jó talán majd 3-0nál bekapcsolom. De jó is lenne........ GO GUNNERS! Harcra fel!
15 éve
Törölt felhasználó
jó meccs lesz már alig várom! TOMI GUNNERS a meccsek előtt mindig szoktak a szerkesztők streamereket adni
15 éve
Törölt felhasználó
Bízok a fiúkban meglessz a továbbjutás csak ők is bízzanak magukban és merjenek.
Go Gunners!!

(Valaki nem tud egy jó oldalat ahol adják a meccset mert nincs tv6-om)

Szólj hozzá