A Sunday Mirror értesülései szerint az Ágyúsok holland csatára, aki ágyéksérüléssel küszködött, kedd este újra pályára léphet az Emiratesben.

Van Persie a problémája miatt kénytelen volt kihagyni a Manchester United-Arsenal Bajnokok Ligája-párharc első összecsapását, amelyen a Vörös Ördögök diadalmaskodtak 1-0-ra.

Az észak-londoni gárdánál minden bizonnyal nagy örömmel fogadták a kiváló hírt, miszerint az elődöntő második mérkőzésén már ott lehet a 25 éves gólzsák, hisz az Old Traffordon Emmanuel Adebayor (egyedüli csatárként) eltűnt Sir Alex Ferguson hátvédjei között.

Van Persie eddig 9 gólt lőtt idén a Premier Ligában, míg 4-et a Bajnokok Ligájában.

Andrej Arsavin a jövő szezontól kezdve erősítheti az Ágyúsokat a legrangosabb nemzetközi kupasorozatban, míg Eduardo újfent sérüléssel bajlódik, így kijelenthető, hogy eljött Van Persie ideje a BL-ben.

Azonban a holland támadó visszatérésével sem múltak el teljesen az Arsenal problémái, hisz Gaël Clichy továbbra sem épült fel hátsérüléséből, míg Mikaël Silvestre és Kieran Gibbs sincs a lehető legjobb állapotában.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
minden képpen szükségünk lesz van persie-re mert, egyrészt ade főleg a tőle kapott labdákból él, másrtészt a kiváló rúgótechnikája sokat érhet (szabrúgások, átlövések(!!!), kisugratások)
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem Gibbs ép lesz keddre szerintem tökéletesen pótolja Clichy-t így csak Gallas hiányzik igazán de csak akkor ha Silvestre van a helyén, így hogy Djourou játszik helyette szerintem egy egész jó védelmünk van. A középpályánk nagyon jó bár Arshat nagyon hiányolom! Almunia-Sagna-Touré-Djourou-Gibbs-Walcott-Fabregas-Song-Nasri-Ade-RvP. Ez a legjobb kezdő szerintem toronymagasan így hogy Arshavin nincs és sérülésekkel is bajlódunk!
15 éve
Ja. Én nem vitatom Cé képességeit, de Messit nagyságrendekkel jobbnak érzem, mint őt. Egy dolgot kivéve: a pofáját.
15 éve
Törölt felhasználó
tök mindegy ki áll cével szemben mert a BAYERN is próbálkozott h MESSIT megfogják jobb és bal lábas játékossal a védelem jobb oldalán
15 éve
Törölt felhasználó
gibbs maradjon csak nem tartanám jó ötletnek h egy jobb lábas álljon cével szemben...

Szólj hozzá