Lássuk Wenger véleményét...

...a teljesítményről:

Az első féldiőben teljesen mi domináltunk, számos helyzetet teremtettünk, a helyezkedéseink is jók voltak. Elszántak voltunk, és a hozzáállásunkkal sem volt semmi baj. A második félidőben a Portsmouthnál változtattak a játéktervükön, és az első tíz percben picit küszködtünk. Volt esélyük a 2-1-re, és talán az a kihagyott helyzet volt a fordulópont. Amikor mi belőttük a harmadikat, onnantól vége volt az egésznek.

...a teljes rotálásról:

Tulajdonképpen csak Robin van Persienél és Mikael Silvestrénél vannak aggodalmaink a sérülésüket illetően, a többieknek csak egy kis pihenőt adtam.

...a még kisebb átlagéletkorról:

Soha nem voltak kétségeim ezeket a játékosokat illetően. Minden nap látom őket, és látható volt, hogy remekül megy egymással a kommunikáció, jó kapcsolat van mindenki között. A játékunkban is sok volt a jó kombináció: sokat dolgozunk ezen. Ezek a játékosok igazán tehetségesek.

...a keddi csapatról:

Még nem döntöttem a keddi felállást illetően, de a mai keretből is szerephez juthatnak néhányan. Nem tudom még.

...a büntetőről:
"Nem beszéltem még Andrey Arshavinnal ezügyben. Néhány ember azt mondta, hogy nem volt büntető, nekem úgy tűnt azonban, hogy jogosan adott tizenegyest a játékvezető. Viszont korábban Carlos Velával volt valamelyikük szabálytalan a tizenhatoson belül, ebben 100%-ig biztos vagyok. A Portsmouth nem volt boldog ezzel a döntésével, de nekem úgy tűnt, hogy tizenegyes volt."

...Arshavin csapatkapitányságáról:

Elég fiatal csapat volt ma a pályán, és számos alkalommal elmondtam, hogy kedvelem a rotációs kapitányságot. Andrey volt a legtapasztaltabb játékos. Mióta itt van, remek a hozzáállása mindenkivel, és ezzel szerettem volna őt jutalmazni.

...Nicklas Bendtner teljesítményéről:

Mindig is hittem benne, és szerintem nagyon jól fejlődik. Ezt ma meg is mutatta.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
nem a wigan ellen hanem a burnley ellen volt cséká silvestre amikor kiestünk a liga kupából
15 éve
Törölt felhasználó
ligakupa meccsen.még,összel asszem a wigan ellen
15 éve
Törölt felhasználó
Silvestre volt már kapitány nálunk?
15 éve
Törölt felhasználó
EriCesc: de h nem WILLIAM GALLAS,MIKAEL SILVESTRE
15 éve
Törölt felhasználó
Real-Barcelona 2-6
Nehéz lesz őket megverni a döntőben, persze ha továbbjutunk, ők meg sztem tuti megverik a cselzit.

Szólj hozzá