Hírek /

Wenger: "Eduardo a legpechesebb játékos"

Azzal, hogy Eduardo három hétig újra kidőlt a sorból, egyben azt is jelenti, hogy véget ért a horvát csatár idei szezonja. Eduardo idén februárban térhetett vissza a lábtörését követően, de ezek után sem ment neki simán az idény: bár fantasztikus gólokat szerzett, a későbbi sérülések hátráltatták a munkáját.

Maga Arséne Wenger is azt mondta, hogy sosem találkozott még ilyen balszerencsés játékossal.

"Ez valóban nagyon frusztráló. Korábban is voltak olyan játékosaink, akiknek egy-egy sérülés mindig keresztbetett egy-egy szezon alatt, de ezúttal Eduardónál sokkal több volt."

"A szezonjának lőttek, mivel három hétig lesz kényszerpihenőn. Ezalatt az idő alatt kellene felépülnie, és formába lendülnie. Talán ha Horvátország játszik júniusban, ott lehet esélye."

"Soha nem találkoztam még ilyen balszerencsés játékossal. Úgy tűnik, akárhányszor tér vissza, minden egyes apró dolog megtörténik vele."

"Megnéztük a szerdai incidenst újból, lassítva, és abszolút semmi esélye nem volt, hogy kimeneküljön a helyzetből. Már a földön volt, amikor Rio Ferdinand ráesett, főleg a térdénél és az ágyékánál."

"Hiába fordította el a testét, nem volt esély a menekülésre. Ez csak rossz véletlen volt."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

11 éve
Törölt felhasználó
A szezonban már nem számit mert a cserék fognak játszani,mivel 3.-ikok már nem lehetünk és ennyél eljjebb se csúszhatunk de a BL-ből hiányozni fog főleg ha RvP nem lesz.
11 éve
Törölt felhasználó
Pedig nagyon fontos lett volna, hogy a szezon végére bevethető legyen...Játszunk még 2x a MU-val és még a Cselzivel is. Most már az a lényeg, hogy a következő szezonra 110%-osan egészséges legyen!
11 éve
Törölt felhasználó
hát neki nagyon jól fog jönni a nyári szünet szépen újra építjük mint rosickyt és nem lesz gond
11 éve
Törölt felhasználó
igen ez van nagyon peches.
11 éve
Törölt felhasználó
Az Arsenalt az utóbbi 3 évben meghatározó embereinek sérülése választotta el a trófeaszerzéstől. Wenger mindig is "szűkebb" kerettel dolgozott, de ha figyelembe vesszük, hogy milyen kemény ma az angol élvonal, szerintem olyan minőségi cserékre lenne szükség, mint a MU-nál.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek