Eduardo ebben az évben térhetett vissza a tavaly februári borzasztó bokasérüléséből, ám nem lehet teljes a boldogsága, hiszen újabban ágyék- és térdínsérülések hátráltatják a játékban.

A horvát csatár februárban térhetett vissza az Emirates gyepére az első számú csapattal, akkor két góllal járult hozzá a győzelemhez, de már azon a meccsen is összeszedett egy térdínsérülést.

Ezek után már csak márciusban, a Stadio Olimpicóban játszhatott, a Roma ellen, csereként. Ekkor a 85. percben állt be, és ismét lesérült: ezúttal egy ágyéksérülés hátráltatta Dudut.

Az utolsó érdekes mérföldkő a szerdai, Manchester United elleni meccse volt, ahol mindössze tíz percet kapott Wengertől, ám ekkor Rio Ferdinand szabálytalansága miatt újult ki ismét az ágyéksérülése, a jelenlegi vizsgálatok szerint akár a hátralévő szezont, de minimum három hetet kell kihagynia.

Eduardo mellett egyébként úgy fest, hogy Gael Clichy nem lesz elérhető a Manchester United elleni meccs visszavágójára, míg Mikael Silvestre és Robin van Persie játéka is erősen kétséges jövő keddre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Mindjárt már Thomas Cruise játszik holnap :D Vagy Paul Rodgers.
15 éve
Törölt felhasználó
Na szép, Silvestre sem biztos. Egyre jobban állunk...
15 éve
Törölt felhasználó
De most őszintén hogy lehet lesérülni 10 perc nyomorék játék után.Ez egyszerűen hihetetlen hogy nálunk folyamatosan sérült a fél csapat.Szerencsétlen 10 perc játék miatt 3 hetet kell hogy kihagyjon.
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nyáron a barátságos meccseken folyamatosan játszatni kéne. Ha minden jól megy jövő szezonban újra a régi lesz.
15 éve
Törölt felhasználó
Reméljük, hogy ezek a kisebb (inkább nagyobb) fizikai problémái nem mennek át lelki problémákra is. A futballt csak élvezettel lehet játszani és én nem csodálnám, ha ennyi baj után elmenne a kedve a játéktól. Ha a jövőre sem lesz bevethető, akkor kétszer is megfogja gondolni, hogy folytassa-e a karierét.

Szólj hozzá