Arsene Wenger holnap dönt arról, hogy játszhat-e a Manchester United elleni BL-elődöntőn Kieran Gibbs és Mikael Silvestre.

Silvestre a Middlesbrough elleni 2-0-ás siker után szedett össze egy hátsérülést, Gibbsnek pedig már egy jó ideje ágyékporblémája van.

Johan Djourou, a csapat középhátvédje felépült térdsérüléséből, így ott lesz a szerdai meccsen, és ha Silvestre is fitt, pótolhatja Gibbset.

"Holnap reggel hozom meg a döntést kettejükkel kapcsolatban. Silvestre-re teszt vár, és van egy kis problémánk Gibbs-szel is."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
adimakker te nem vagy norma, szerinted denilson nem arsenal szintű játékos?
azért én ezt máshogy gondolom, 1:talán ha volt neki az egész szerzonba összesen 3-4 rosszab meccse,2: ő játszott toronymagasan a legtöbbet az idén még a sztárjainknál is többet és ne felejtsd el hogy még csak 20 éves múlt nemrég
mondj nekem egy olyan kk-t aki ilyen fiatalon ilyen szinten ennyi meccset lejátszik hibátlanul mert én nem tudok ilyet
az lehet hogy mostmár rosszab formába került mert elfáradt meg sok rajta a teher de szerintem tavalyhoz képest ő fejlődött az egyik legtöbbet nálunk.
mostmár én is csak csereként játszatnám a manutd elleni meccseken de a kevésbé fontos bajnokikon őt játszatnám még ebbe a szezonba
jövőre meg talán még jobb és technikásabb és kreatívabb danilsont fogunk látni.
elfáradt mert tapasztalatlan és fiatal ennyi.
remélem ma földbe döngöljük az unitedet!!
go gunners!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Ha nem épül fel senki:

Almunia-Eboue-Toure-Djourou-Sagna-Walcott-Fabregas-Song-Nasri-Eduardo-Adebayor

Ha Gibbs vagy Silvestre felépül, vmelyikük közül legyen vki a balbekk, Sagna meg a jobb bekk.
15 éve
Törölt felhasználó
adimakker elhiszem h nem ARSENAL szintű játékos de azért DIABY nem volt képes a jó formáját átmenteni egy másik meccsre ,DENI viszont a szezonba a legtöbbet jáccota és mostanra elfáradt. most SONG lenne a legjobb
15 éve
Törölt felhasználó
jólvan,de akkor sem Arsenal-szintű játékos Denilson! Erről ennyit!
15 éve
Törölt felhasználó
Silvestrét semmi féle képpen nem tenném be a kezdőbe. Mostanság nem játszott jól és úgy érzem, hogy Ronaldo 10-ből 9-szer elvinni mellete. Bízom benne, hogy Gibbs felépül, ha meg nem, akkor Sagna lenne az aki biztosan vissza bírná tartani a ravasz portugált.

Szólj hozzá