Arsene Wenger úgy érzi, hogy a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszának szabályai vakmerővé teszik csapatát, akik szerdán az Old Traffordon játszanak a Manchester United ellen elődöntőt.

A mester amúgy is a támadófutball híve, de el kell ismerni, hogy most Anglia egyik legsikeresebb és legerősebb csapatával játszik az Arsenal. Wenger úgy véli, az idegenben lőtt gólok szabálya az, amely bátrabbá teheti együttesét.

Ilyen szinten (BL) már idegenben is bátornak kell lenned. Nagyon fontosak az idegenben lőtt gólok ebben a kupasorozatban. Talán már túl fontosak is.

Sokat beszéltünk erről, hogy milyen lenne, ha a szabályok a Ligakupához lennének hasonlóak, azaz hosszabbítás döntene a továbbjutásról. Jelenleg ez nem így van, szóval otthon nagyon figyelned kell, idegenben pedig bátran kell játszanod.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Tovább fogunk jutni.
15 éve
Törölt felhasználó
Jól látszott a Villarreal ellen is,hogy felszabadultabban játszott a csapat a visszavágón az idegenben lőtt gól miatt!Nem lenne baj,hogyha a MU ellen is szereznének egyet!
15 éve
Törölt felhasználó
A 6-6 az döntetlen.
15 éve
Törölt felhasználó
Ha már egy 1-1-es döntetlent kiharcolunk, akkor már a 0-0 bőven sok nekünk. Igaz én jobban örülnék neki, ha valami nagyot alkotnának most a csapatok. 6-6, vagy valami ilyesfajta győzelem.
15 éve
Törölt felhasználó
hát tényleg az idegenben lőtt gól nagyon jól jönne

Szólj hozzá