Arsene Wenger úgy véli, Cesc Fabregasnak nincs mire választ adnia az FA-nek. Fabregast két pontban találták bűnösnek, miután megvizsgálták az ügyét, a Hull City elleni köpéssel kapcsolatban.

Az FA közleménye így szólt:

Fabregast két pontban találtuk bűnösnek. Az egyik ok a pályára való bejövetel a meccs után, a másik pedig az, hogy leköpte a másik csapat egyik dolgozóját (Brian Horton).

Wenger szerint némi igazságtartalma van a dolognak, de pozitív, hiszen nem lett nagyobb baj belőle.

Megnéztem a videokat, és nem sok minden szól Cesc ellen. Az FA nyomozásaira ezek után is nyitottak leszünk, de nem szeretnénk több ilyen esetet. Pozitív vagyok, ami a végkifejletet illeti.

Fabregasszal még nem beszéltem az ügyről, mivel a sajtótájékoztatóra igyekezve tudtam meg a hírt, a nyomozás végeredményét.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
Nem csinált semmit.
15 éve
Törölt felhasználó
Én olvastam az Arsenal.com-on a hírt, és nem volt benne, hogy két meccsre eltiltották. Csak az volt, hogy két okból kifolyólag indítanak Fabregas ellen nyomozást sportszerűtlen viselkedés gyanújával. És a Hull embere ellen is nyomozás indul, hogy igazat állít-e. De nincs döntő bizonyíték Wenger szerint...
15 éve
Törölt felhasználó
Cesc civil ruhában ment fel. kb mintha egy szurkoló beszaladt volna örülni...
15 éve
Törölt felhasználó
De babe-dennis honnan tudod hogy tényleg leköpte?Amúgy meg mért nem lehet a pályára menni ennyi erővel a BL döntő után az a csapat amelyik megnyerte csak ott tapsikoljon a pályán?
15 éve
Törölt felhasználó
hát a hulltól is marhaság ez kb olyyan mint amikor nóném "sztárocskák" a hülyeségeikkel akarnak címlapra kerülni... az viszont biztos h cesctől is marhaság és unszimpi volt amit csinált...

Szólj hozzá