Az Arsenal U18-asai 2001 óta először ismét bejutottak az Ifjúsági FA-kupa döntőjébe. Az ifjú Ágyúsok idegenben 2-1-es sikert arattak ellenfelük, a Manchester City gárdája ellen, míg tegnap este 4-1-re győztek az Emirates Stadionban a párharc visszavágóján.

Az észak-londoniaknak mindössze 34 másodperc kellett a vezetés megszerzéséhez, ekkor Sanchez Watt vette be a Kékek kapuját.

A második találat a 20. percben született: Jack Wilshere talált be büntetőből. A 39. minutumban Kyle Bartley is gólt szerzett, méghozzá fejjel. A manchester születésű hátvédnek ez már a második gólja volt az idei kupasorozatban, hisz a Tottenham kapuját is bevette.

A 31. percben Watt másodszorra is betalált, majd a 45. minutumban Ahmad Benali, a City középpályása beállította a 4-1-es végeredményt, mivel a második félidőben már nem esett gól.

Az Ágyúsok a Liverpool csapatával fogják megvívni az Ifjúsági FA-kupa döntőjét.

Arsenal-Manchester City 4-1 (Összesítve 6-2)


Gólszerzők: Sanchez Watt 1', 31', Jack Wilshere 20' (büntető), Kyle Bartley 29', Ahmad Benali 45' 
Arsenal: James Shea, Craig Eastmond, Luke Ayling, Kyle Bartley, Thomas Cruise (78'), Sanchez Watt, Jack Wilshere, Francis Coquelin, Emmanuel Frimpong, Jay-Emmanuel Thomas (csk), Gilles Sunu (78')
Cserék: Charlie Mann, Cedric Evina (78'), Oguzhan Özyakup, Luke Freeman, Benik Afobe (78')
Manchester City: Joe Clegg, Greg Cunningham, Reece Wabara, Dedryck Boyata, Kieran Trippier (csk), Abdisalam Ibrahim, Ahmad Benali, Chris Chantler (81'), Andrew Tutte (sárgalap), Alex Nimely-Tchuimeni (45'), Robbie Mak (72')
Cserék: John Guidetti (81'), Jack Redshaw (45'), Eirik Johansen, Omar Elabdellaoui, Adrian Cieslewitz (72')
Helyszín: Emirates Stadion
Nézőszám: 9,266

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Azért látszik hogy már ők is milyen erősek, várom már majd amikor a nagy csapattal fognak ezek a srácok itt tartani ahol most! GO GUNNERS GO YOUTH!
15 éve
Törölt felhasználó
szép volt srácok watt góljai külön öröm.
15 éve
Törölt felhasználó
Ez egy nagyon jó csapat, szinte verhetetlen, közölük néhány éven belül simán mindenki bemutatkozhat a nagycsapatban is. Jó hogy Jet a csk.
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon igazad van eriCesc! Grat a srácoknak!
15 éve
Törölt felhasználó
Ha már a nagyoknak nem jöhet össze a Fa kupa, akkor legalább a 18 évesek nyerjék meg.

Szólj hozzá