Az Arsenal a vasárnapi meccsére három kulcs játékost is a soraiban tudhat Manuel Almunia, Johan Djourou és Emmanuel Adebayor személyében. Almunia és Djourou már csütörtökön is teljes edzésmunkát végezhettek, míg Adebayor szombaton csatlakozik a többiekhez.

Wenger ugyanakkor azt is elárulta, hogy a jelenleg ágyéksérüléssel bajlódó Robin van Persie majd csak a jövő heti, Portsmouth elleni meccsen térhet majd vissza, míg Gael Clichy ennél is később, jó esetben a Manchester United elleni BL-visszavágó visszavágója előtt.

"Csütörtök éjjel óta tulajdonképpen egészen biztonságban vagyunk. Picit rotálni fogunk a kereten, de olyan nagyobb sérülést senki sem szedett össze a Liverpool ellen." - mondta Wenger.

"Manuel Almunia ma volt először edzésen, majd meglátjuk, hogy teljesít. Ugyanez a helyzet Djourouval is. Mindketten akár ott lehetnek a Boro elleni meccsen, s bár nem elég az egy edzésalkalom, még van két napunk addig."

"Adebayor elvileg szombaton csatlakozik a többiekhez a teljes értékű edzést tekintve, és ő is a keret tagja lehet vasárnap."

"Robin van Persie viszont biztosan kihagyja a vasárnapi meccset, illetve a Manchester United elleni BL-meccs odavágóját is."

"Gael Clichy is csak a United elleni visszavágón térhet vissza, hétfőn fogjuk megvizsgálni. Majd akkor meglátjuk. Jó esély van arra, hogy jövő héten ő is visszatérjen a normál edzésre."

Sajnos Wengernek akadt egy rossz híre is, hiszen William Gallas mellett mostmár Tomas Rosicky is egészen biztosan nem játszhat ebben a szezonban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
Hát én egyáltalán nem vagyok benne biztos h mi lesz rosickyvel.Nem hiszem h a régi lesz bármikor is és egyre öregebb előbb utóbb nem fog beleférni Wenger elképzeléseibe.
15 éve
Törölt felhasználó
Vik előbb a BORO ellen kell bizonyítani és csak utána kell majd a MAN.U-ra koncentrálni
15 éve
Törölt felhasználó
Mu ellen: Almunia-Sagna-Touré-Djourou-Clichy-Walcott-Fabregas-Song-Nasri-Adebayor-Eduardo.
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem azért Rosicky visszatér vagy legalábi még valaha játszik...
15 éve
Törölt felhasználó
A védelem még mindig elég problémás, de mint sokan mondták legalább Silvestret van aki leváltsa. Adebayor szerintem még nem fog a kezdőben lenni a Boro ellen, de nem is ez lenne az a mecs, ahol meg kell mutatni mire is képes. Rosicky túl kell adni, mert neki nem való ez az angol foci. Gallas kidőlése a szezonban még nagyobb válságba hozta a védelmet, de azért ha majd Clichy felépül, akkor Djouruval hejre tudják állítani valamenyire a védelmet és nem kell annyira tartanunk az olyan fajta meccsektől, mint a Liverpool ellen volt.

Szólj hozzá