Lásssuk Wenger véleményét:

...a verseny érzelmű éjszakáról:

"Úgy érzem, hogy frenetikus szintű és magas minőségű meccsről beszélhetünk. Mindkét csapat nagyon sok helyzetet dolgozott ki, és ennyit számít a jó pálya, amit a PL-ben tapasztalunk. Ennek ellenére csak félig lehetünk boldogak a négy lőtt góllal, mert a másik négy találat miatt picit bosszankodhatunk. Ha azt vesszük, hogy két perccel a vége előtt még nekünk volt 4-3 az állás, a csapat érthetően csalódott. A teljesítményünk remek volt, és a Liverpool joggal gondolhatja azt, hogy a döntetlen a fair eredmény."

"Azt sajnálom egyedül, hogy 10 perccel a második félidő kezdése után már 2:1 volt a Liverpoolnak, és emellett csak ők támadtak, mi pedig nem védekeztünk megfelelően."

...Andrey Arshavinről:

"Arshavin, csakúgy, mint az összes kiváló játékos, mindenütt tud játszani. Négy gólt szerzett, de ebben a csapatnak is nagy érdeme van. Sok trükkje és cselei van, főleg ez teszi igazán veszélyes játékossá őt."

"A tegnapi meccsen megmutatta, hogy a bal lába is nagyon jó, és minden egyes gól előtt nagyon magabiztos volt. Sok ideje dolgozok már ebben a szakmában, és nem sok játékost láttam, akik ilyen élmeccsen tudtak négy gólt szerezni. Nem vártam ezt tőle - és ha megnézzük a mutatóit: hét meccs alatt hét találat, ez sok mindent elárul."

...a bajnoki versenyről:

"Még mindig nagyon nyílt. Attól függ, hogy milyen eredményt érnek el ma a Portsmouth ellen. Ők is egy kicsit szenvednek a BL miatti megszakításokkal, szóval majd meglátjuk, hogyan teljesítenek a Portsmouth ellen."

...a hétvégi meccs után való visszavágásról:

"Soha nem kételkedtem a játékosaimban. Az a tény, hogy csalódottan mentek be az öltözőbe a tegnapi meccs után, sok mindent elárul a jellemükről. Nyerni akartak, és minden mérkőzésen ezért küzdünk. A csapat minőségét pedig jól mutatja, hogy mindössze három nappal az FA-Kupa meccs után sikerült fel állni a padlóról..."

...Fabianski teljesítményéről:

"Az első félidőben fantasztikus volt, a másodikban picit szenvedett, talán amiatt, hogy kevésbé voltunk dominánsak az ellenfél keresztlabdáinál. De összességében Lukasz remek teljesítményt nyújtott."

...Bendtner anulált góljáról:

"Nemrég néztem meg a lassítást, és egyáltalán nem tűnt lesnek."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Nem kellett nagy jóstehetség(az utóbbi Pool-Arsenalok miatt),hogy megtippeljem mennyi lesz a végeredmény,mármint nem pontosan,de az x-et eltaláltam,és konkrét eredményt nem is tippeltem!Szerintem igazságos a döntetlen!A meccs utáni képekből is lejött,hogy nagyon akarták a sikert a srácok(Cesc hevesen magyarázott Nasrinak)!
15 éve
Törölt felhasználó
lesz majd a sérültekről hír?
15 éve
Törölt felhasználó
Amúgy szerintem tök jó volt tegnap a csapat csak azt nem értem hogy FAbianski és Silvestre tudnak egy nyelvet beszélni?Amúgy Arshavin fantasztikus volt!!
15 éve
Törölt felhasználó
sztem sem volt les max a keze volt előrébb de az nem játszik a lesnél
15 éve
Törölt felhasználó
Gól volt :-) Esetleg nem volt les.

Szólj hozzá