Hiába szerzett Andrey Arshavin egymaga négy gólt, az Arsenal végül egy ponttal távozott az Anfield Roadról, miután négy igencsak kapitálisnak tűnő védelmi hibát használt ki a hazai csapat.

Az Arsenalnak jelenleg Almuniát, Gallast, Djourout és Clichyt is nélkülöznie kell a védelemben, emiatt pedig nem rotálhat annyit, amennyit szeretne.

Nem vagyok elégedett a védekezésünnkel, de szerintem ez betudható annak, hogy ugyanez a négyes nagyon sok meccset játszott már le egyhuzamban, így fizikailag egy picit elfáradtak.

Nem sok játékost tudunk rotálni, főleg hátul. A támadásoknál meg vannak a cserék is, viszont a védelemben nincs sok választás.

Természetesen számos játékost pihentetni is fogok a Middlesbrough ellen. de az a legjobb mód a BL-meccsre való felkészülés, ha a PL-ben megnyerjük a meccseket.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

15 éve
Törölt felhasználó
Én sem vagyok vele elégedett.
15 éve
Törölt felhasználó
15 éve
Törölt felhasználó
na ezt a videót lessétek meg :D http://www.youtube.com/watch?v=OLnqXYq5HGs&feature=related nagyon ott van még a zene is jó benn ha jól tom akk tiesto xd
15 éve
Törölt felhasználó
én igazat adok wengernek ez a védelem egy nagy 0 jó lenne Clihcy és gallas ha a meccsen 2 gólt is gibbs és silvestre is nagyot híbázot a miből gól is lett a pool-nak
15 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=-rKaR7T-Hhg - arsa gólja hasonlít arra, mint amit az Arsenal színeiben lőtt :D

Szólj hozzá