Arsene Wenger elmondta, hogy a Liverpoolnak még mindig nagyon reális az esélye arra, hogy megnyerje a Premier League idei kiírását.

Rafael Benitez együttese a hosszabbításban harcolta ki a 4-4-es döntetlent tegnap az Arsenal ellen az Anfielden. Andrey Arshavin négy gólt szerzett az Ágyúsoknál. A 'Pool még így is vezeti a tabellát (a MU előtt), ám csak jobb gólkülönbséggel, ráadásul a legnagyob esélyes Manchester United két meccsel kevesebbet játszott náluk. A Vörös Ördögök a Portsmouthszal találkoznak ma este.

Wenger mindezek ellenére nagy esélyt lát a Liverpool bajnoki címére.

"A Liverpool még mindig versenyben van a bajnoki címért."

"Minden azon múlik most, hogy a Manchester United hogyan válaszol nekik. Mindkét elmaradt meccsüket otthon játsszák, és hozniuk kell őket."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
De nem lezs.
15 éve
Törölt felhasználó
Wenger azért elég optimista figura!Még 2-3 héttel ezelőtt (amikor rosszabb helyzetben álltunk) azt nyilatkozta,hogy az Arsenalnak is bajnoki esélyei vannak!Ezek után a Pl-ért folytatott harcban egy jobb helyzetben lévő Poolról egyértelmű,hogy azt fogja nyilatkozni amit!
15 éve
Törölt felhasználó
nem szeretem a pool, de az utobi hetek meccseit nezve az elmult jo par evben nem lattam ien akarast,és ien tamado felfogasu focit tölük.
15 éve
Törölt felhasználó
Játszik még a Mu velünk, a City-vel és a Tottenham-el is.. Nem lesz könnyű nekik de a Pool vs. Manchester közül jobban örülnék végül a United győzelmének!
15 éve
Törölt felhasználó
a MENCSESZTER még úgy is fog még döntetlent jáccani vagy kikapnak mi is azon kevés csapat közé fogunk tartozni aki oda-vissza megveri a MAN.U

Szólj hozzá