Az Arsenal U18-as csapatának kapitánya, Jay Emmanuel-Thomas úgy érzi, az Ifjúsági FA-kupa a legmegfelelőbb sorozat arra, hogy a fiatalok berobbanjanak a köztudatba, és a felnőttek közé is hosszútávra.

Steve Bould fiai vezetnek a Manchester City elleni kupapárharcban 2-1-re, hiszen idegenben győztek a City of Manchester Stadionban.

Jay Emmanuel-Thomas, aki még egy meccsről sem hiányzott az idei sorozatban, az alábbiakat mondta:

Az edzőnek meg kell mutatnod, hogy mit tudsz. Az emberek az ifjúsági gárdából pont az ilyen kupamérkőzések során biztosítják magukat be a jövő nagycsapatába.

A játékos öt Ifjúsági FA-kupa mérkőzésen négy gólt szerzett, de a jó teljesítményét a csapaton belüli összetartásnak is köszönheti.

Rengeteget fejlődött ez a társaság. Igazi egységgé érettünk.

Sokat tanultunk az idők során, és belénk verték azt a felfogást, hogy egy bekapott gól után is lehet fordítani. Ha vezeted a meccset, azt az előnyt meg kell tudni tartani.

Az Arsenal fiataljai április 22-én, szerdán játsszák a Manchester City elleni Ifjúsági FA-kupa elődöntőjének visszavágóját. Az ütközet az Emirates Stadionban lesz, az Ágyúsok összesítésben 2-1 arányban vezetnek.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

15 éve
Törölt felhasználó
neked jet sok már nem kell a robbantáshoz:)
15 éve
Törölt felhasználó
GÓÓÓL! ARSA!!!
15 éve
Törölt felhasználó
A hangulat már megvan:D
15 éve
Törölt felhasználó
Érdekes egy felállás Cesc fent Bendovel!!
15 éve
Törölt felhasználó
Torresra nagyon kellesz figyelni!!GO GUNNERS!!!!

Szólj hozzá