Arsene Wenger szeretné, ha csapata BL-döntőbe jutás esetén a Chelsea együttesével mérkőzne meg, és revansot venne a kékeken a szombati kupakudarc okán.

Florent Malouda és Didier Drogba két találata elég volt ahhoz, hogy a Chelsea bejusson az FA-Kupa fináléjába [ahol az Evertonnal mérkőzik majd meg - a ford.]. Az Ágyúsoknál Walcott szerzett gólt.

Wengernek nagy csalódás volt a kupából való kiesés, és szeretné, ha az Arsenal megverné a Manchestert, a Chelsea pedig a Barcelonát.

"Örülnék, ha a Chelsea ellen játszanánk a BL-döntőben. Revansot akarunk rajtuk venni! Előtte még azonban akad számos dolgunk."

"Egyre érettebbek leszünk. A Chelsea játékosainak átlagéletkora 29, a mi gárdánké 21 vagy 22. Ha hosszabbításra került volna sor, úgy sem lettünk volna esélytelenek ellenük a kupában. Sajnos ilyen nem volt."

"Nem akartunk 1-1-nél hibázni. Sajnos ez is sikerült."

"Azt sem mondhatjuk, hogy uraltuk azt a meccset. A saját játékukat erőltették ránk, mi nem tudtuk ezt megtenni a mi játékunkkal."

"Szeretném, ha ismét találkoznánk velük, a szezonban egyszer már legyőztük őket."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Addig a Chelsea nem jut el.
15 éve
Törölt felhasználó
A revansról nekem leginkább a Barca jut eszembe. Én nekem még mindig nagy csalódás volt a 2006-os BL döntő. Ha már elverjük a Manchester Unitedet, akkor inkább egy spanyol legyen ellenfelünk a döntőben.
15 éve
Törölt felhasználó
Még itt a MU Wenger bá',vagy őket már megvertük?Ha már BL,akkor remélem,hogy nem olasz,vagy spanyol bíró vezeti majd a meccsünket!Ők szeretnek sokat szerepelni,és ezen oknál fogva általában belei is nyúlnak a meccsekbe!
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem pont hogy MU-Barca döntő lesz de majd meglássuk.xd
15 éve
Törölt felhasználó
nem tom miért csalódott hogy kiestünk az FA cup-ból mert eltaktikázta egy kicsit

Szólj hozzá