Az Arsenal és a Chelsea is nagy erőket fog mozgósítani annak érdekében, hogy leigazolják a Sporting Lisszabon két sztárját, Joao Moutinhót és Miguel Velosót.

A két játékos minden bizonnyal elhagyja nyáron klubját, a két angol klub pedig vinné őket.

Korábban is voltak pletykák arról, hogy ők ketten távoznak Lisszabonból, és most úgy tűnik, nyáron ez valóban megtörténik. Januárban Velosot szóbahozták a Boltonnal, de a Sporting nem fogadta el Gary Megson csapatának ajánlatát. A 22 éves játékos kapcsolata a vezetőedzővel, Paulo Bentoval is megromlott, ezért is akar távozni.

Az Ágyúsok és a Kékek évek óta figyelik a két játékos fejlődését. Moutinhonak több kérője is van, az Everton és a Manchester City is leigazolná.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

15 éve
Törölt felhasználó
15 éve
Törölt felhasználó
(jah és még természetesen a walcott a kp-n)
15 éve
Törölt felhasználó
én mostanába főleg amióta felépültek a sérültek( kivéve persze a Rosicky) úgy érzem hogy a középpályánk a legerőssebb( nasri, fabregas, arsavin, diaby, denilson, song, eboue+ rosicky), tehát szerintem maximum Moutinho férne be a keretünkbe, de mivel most olvasom hogy már hosszabított nincs miről beszélni vele kapcsolatban. ha ennyi pénzt akarunk adni egy vagy két játékosért akkor sztem inkább a védelem szorul erősítésre főleg középen touré mellé ( gallas és silvestre is karrierje végefelé jár....)
15 éve
Törölt felhasználó
A Ligue 1 szerintem egy szinten van a Bwin ligával. Cristiano Ronaldo is innen került ki és nem olyan szar labdarúgó(1*-es aranylabdás, Világ legjobb játékosa(2008)). Moutinho ahhoz képest hogy 22 éves kapitány (Fabregas is). Quaresma, Figo, Nani, Simao is innen került ki. Moutinhot megérné megvenni és Veloso se lenne rossz vétel.
15 éve
Törölt felhasználó

Szólj hozzá