Lássuk Wenger véleményét a...

...a kapott gólokról:

A nap csalódása egyértelműen az, hogy két nagyon olcsó góllal kaptunk ki, hét perccel a meccs vége előtt pedig a játék színvonala is rossz volt. Nagy érvágás ez. Mindkét csapat picit fáradtnak tűnt, talán mi még jobban azok voltunk.

A második félidőben jónéhány helyzetet hagytunk ki a keresztlabdákkkal, és balszerencsések voltunk az utolsó percben. Nekik is csak egy-két helyzetük volt, és úgy tűnt, hogy ők is a hosszabbításra appelálnak egészen a második gólukig.

...a pályáról:

Szerintem ez a Chelsea számára is nehéz volt. Ez a pálya nem méltó ehhez a szintű stadionhoz, ami rengeteg pénzbe került. Ez nevetséges. A pálya minősége egyszerűen katasztrófa volt.

...a rotálásról...

Alex Song sok meccsen játszott már, és most eljött az idő a pihentetésre. Nem vagyok benne biztos, hogy ő megtudta volna állítani a levegőben a labdát a második gól előtt, de ezt nehéz eldönteni utólag. Tudjuk, hogy a pontrúgásoknál nagyon erősek, és talán erre nem voltunk elég jól felkészülve. Ezen kívül van néhány magas játékos a Chelseaben, ezért kellett a csapatomban olyan játékos, mint például Diaby, aki képes harconi ellenük.

Nasri rosszul érezte magát múlt héten, és picit fáradtnak tűnt. Három csatárral játszottunk, de nem lehetett volna négy, miközben nekik három játékos volt a középpályán.

Olyan csapat vagyunk, amelynek 24 napon belül van nyolc meccse, és nem is lehet elképzelni, hogy minden játékos ugyanazt a teljesítményt nyújtsa.

...Drogábról:

Egy győztes alak, aki nagy meccseken rúg gólt. A második találatuk előtt picit könnyű helyzetbe hoztuk, noha az egész meccs alatt jól fókuszáltunk. Elnézni, hogy a nagy meccseken mennyi gólt rúg, már megérdemli, hogy nagyszerű játékosként említsük.

...Fabianski teljesítményéről:

Biztosan rombolni fogja ez a meccs a magabiztosságát, mert egy picit bűnösként fogja érezni magát, ennek ellenére nem hibáztathatunk senkit személyesen. Az ember azt akarja, hogy csapaként vágjunk vissza, méghozzá gyorsan, hiszen kedden jön a Liverpool elleni meccs, ráadásul két hát múlva BL-elődöntő is lesz. Nagyon gyorsan fel kell állnunk a padlóról.

Szerintem Lukasz egy remek kapus, bár talán nem ez volt élete legjobb meccse.

...a középpályán lévő csatákról:

Ez tulajdonképpen a fizikai harcról is szólt, és itt nem voltunk olyan folyékonyak, ahogy korábban. Cesc nagyon keményen próbálkozott, de maga a játék szedett-vetett volt.

...van Persie cseréjéről:

Az ágyéksérülése miatt hoztam le. Nem tudom, hogy kihagyja-e a keddi meccset, még nem beszéltem az orvosi csapattal.

...Walcott teljesítményéről:

Theo az egész meccs alatt jól játszott, ő az, akibe reményt lehet adni, hogy valami különlegeset fog csinálni. Remekül fejlődik, és játékosként már most nagyon jó.

...az előrelépésről:

Mostantól jönnek a nagyobb feladatok, hiszen előttünk áll a Bajnokok Ligája és terméeszetesen a bajnokság is. Vissza akarunk térni amilyen gyorsan csak lehet, maradni akarunk negyedikek. A másik oldalon pedig nagy céljaink vannak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
Jó meccs volt.
15 éve
Törölt felhasználó
Én így tudtam volna elképzelni az összeállítást: Fabiansky,Gibbs-Touré,Silvestre,Eboué,Nasri-Song-Cesc-Diaby,Rvp-Ade....csere: Walcott,Arshavin,Vela....sztem ez a meccs csupán összeállításilag ellett taktikázva,sajna :S:S
15 éve
Törölt felhasználó
Nekik is csak egy-két helyzetük volt, és úgy tűnt, hogy ők is a hosszabbításra appelálnak egészen a második gólukig. -- MI A HOSSZABBÍTÁSRA JÁTSZOTTUNK? ha igen akkor Wenger sztem jól cserélt, DE CSAK EBBEN A HELYZETBEN, HA A TAKTIKA EZ VOLT. arsa és nasri végig jól játszhatott volna és a hosszabbításban még gólt is lőhettünk volna. azonban jött drogba és földbe tiporta wenger ezen elképzelését.
15 éve
Törölt felhasználó
a pancsezdel jön az Emiratesbe is, ezt ne feledjük!
15 éve
Törölt felhasználó
Nem rinyálunk hanem reálisan látjuk a BL esélyeinket.A MU egy nagyon erős csapat és általában meg szokott minket verni a hazai pályájukon.De azt is mondjuk hogy ha túl is jutnánk rajta akkor kapnánk egy Chelsea-t lásd hogy vertek meg minket most vagy egy Barcelonát aki 100 lépéssel jár most európa minden csapata előtt.Wenger ezt tényleeg eltaktikázta nincs mit szépíteni.A félidőbe le kellet volna hozni Diabyt és Denilson-t.Nem tom mikor játszunk a Liverpool ellen de az mivel elsz könnyeb?

Szólj hozzá