Eldőlt, hogy Bacary Sagna nem lesz ott a Chelsea elleni FA-Kupa elődöntőn. A francia hátvéd betegséggel küszködik, és még nem gyógyult meg teljesen. Kieran Gibbsnek az ágyéka sérült meg, de rá még vár egy teszt, amely eldönti, ott lesz-e a holnap a meccsen.

William Gallas, Johan Djourou (mindkettő térdsérüléssel bajlódik) nem játszhat, így Wengernek csak kevés opciója lesz hátul. Song kerülhet vissza eredeti pozíciójába, azaz a középhátvéd helyére Toure mellé, Silvestre pedig balbekk lehet.

"Rosz hír, hogy Sagna nem tért vissza" - nyilatkozott Arsene Wenger.

"Még mindig beteg. Lejött az edzést megnézni, de még mindig nagyon gyengének érzi magát, és le is fogyott egy picit. Nem tudom, milyen vírus ez, amit elkapott, de nagyon megviselte őt."

"Rövid a keretünk jelenleg, de nagyon jó a csapat, ezt Gibbs is bebzionyította. Neki inkább az erőnlétével vannak problémák az ágyéksérülés miatt, de holnap tesztelni fogjuk."

"Sok a sérültünk. Gallas, Djourou, Clichy és Almunia sem bevethető, a védelmünk nagyon meggyengült."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon nehéz meccs lesz.Remélem Gibbs tud majd játszani.Én attól tartok hogy ki fogunk kapni.Azt láthattuk hogy a Chelsea akárhonnan képes fordítani.
15 éve
Törölt felhasználó
:S:S ááááh nem akarom elhinni a sérülshullám sosem hagy el minket:S:S
15 éve
Törölt felhasználó
Abban reménykedhetünk,hogy a csatársor elég jó lesz akár 2-3 gólra is.Ha nem akkor tényleg baj lesz .Főleg Arshában és Adeban bízom ok megnyerhetik nekünk a meccset.
GO GUNNERS!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Hát igen a szorzók eléggé együtt mozognak de egy csipetnyivel a chelseat tartják esélyesebbnek de szerintem vagy cseresznye vagy meggy...Mindenesetre én jobban szeretem a cseresznyét ;)
15 éve
Törölt felhasználó
én is néztem az szorzókat, de szívroham közeli állapotban leszek a meccsen úgyhogy a szelvényemen őket inkább hanyagolom:) Egyébként a Gibbs felépülésében én főleg azért bízok mert akkor Song maradhatna a középpályán és a jó formában lévő, sokat futó Songra a cselszkí ellen nagy szükség lesz.

Szólj hozzá