Bár a hivatalos kezdőcsapatra még egy pár órát várni kell, Arséne Wenger elárult egy-két játékosnevet, akik biztosan játszani fognak a Villareal elleni visszavágón.

Az biztos, hogy William Gallas, Johan Djourou, Gael Clichy, Manuel Almunia sérülés, Andrey Arshavin pedig az UEFA szabályzata miatt nem vehet részt az esti meccsen.

Mikael Silvestre ellenben január 3-a óta először fog kezdeni Arsenal-meccsen, valamint a BL-ben első ízben játszhat majd Kieran Gibbs is. A kapuban ezúttal is Lukasz Fabianski fog védeni, s bár sérüléséből felépült, Abou Diaby valószínűleg nem lesz a kezdőcsapatban. Robin van Persiere is vizsálgat vár még, hogy vajon teljesen felépült-e az ágyéksérüléséből.

"Nem kell ahhoz menedzsernek lenni, hogy összeállítsuk a védelmet. Gibbsnek nincs sok tapasztalata, Alex Song pedig nem túl sokat játszott középső védőként. De legalább lesz valaki Gibbs közelében, akinek nagy tapasztalata van, Silvestre személyében." - mondta Wenger.

"Mindemellett majd meglátjuk, hogyan teljesít Robin van Persie a ma délelőtti orvosi vizsgálaton, mert csak nemrégiben gyógyult fel az ágyéksérüléséből."

"Diaby éppen ma térhetett vissza az edzésre a sérüléséről. Szombatra biztosan fitt lesz, de ma este még pihentetni fogom."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

15 éve
Törölt felhasználó
Remélem visszatér.
15 éve
Törölt felhasználó
nem rossz kezdő de sztem song azért játszik mer nem játszhat a chelsea ellen ( vagy nem :D) ??? meg pihenteti denilsont...
15 éve
Törölt felhasználó
legalább SONG kiszorította DENILSON-t
15 éve
Törölt felhasználó
A HIVATALOS kezdő: Fabianski
Eboue Toure Silvestre Gibbs
Walcott Fabregas Song Nasri
RvP Adebayor
15 éve
Törölt felhasználó
ATHLON ez a hivatalos kezdő?

Szólj hozzá