A holland játékosnak még 15 hónap van hátra a jelenlegi szerződéséből, de már jóideje tárgyalásban áll az Arsenal vezetőivel.

"Volt pár tárgyalásunk, és minden rendben zajlott." - mondta van Persie.

"A fő dolog az az, hogy mindkét fél akarja a hosszabbítást. Amennyire pedig én látom a dolgokat, erre nagy esély van."

"Egy új szerződésről tárgyalunk, de majd csak a nyáron döntünk véglegesen. Ahogy az újságokban olvasom, a főnök most nem ezzel akar törődni, ezzel pedig semmi gond nincs. Tovább várunk."

"Lesz még pár tárgyalás a szezon végén. De jelen pillanatban még az előző szerződésem van érvényben, és ezt tiszteletben tartom. Majd meglátjuk mi lesz ezután."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Sok csapat szívesen látná de szerintem attól függ hogy marad-e hogy mit nyerün kidén vagy egyáltalán nyerünk-e valamit.Mert szerintem ezek a játékosok arra is nagyon vágynak hogy valahol tényleg favoritnak tekintsék őket vagy hogy a sajtó is dícsérje őket.
15 éve
Törölt felhasználó
Jelenleg szerintem nincs olyan helyzetbe, hogy csak úgy kapkodnának érte. Nagyon jó játékos, de mostanság nem játszik úgy ahogyan azt elvárják tőle. Hosszabítani fog és bízzunk benne, hogy sikerül visszanyernie a régi formáját.
15 éve
Törölt felhasználó
csak nem ertem hova menne???,szerintem nem sokat jatszana a henry eto messi helyett,mashol meg gyengebb a keret mint itt,ha elmegy akkor feltoljuk arsha walcott kettösböl az eggyiket a csatar sorba és abbol a 15-20 misi böl meg vehetünk közeppalyast (pld barry xabi alonso öket ugye közepre vagy youngot szelre ill mas alternativak), szerintem nem megy,mert ha azert jött ide mert denis itt jatszott akkor ,követhetné az ö peldajat tovabb is
15 éve
Törölt felhasználó
am maradni fog,és akar is!!!!wenger is akarja mindenki akarja,remélem nem megy el
15 éve
Törölt felhasználó
A "főnök"XD

Szólj hozzá