A találkozón a Spurs volt hazai pályán. A meccsen ott volt a Tottenham felnőtt keretéből Gareth Bale, David Bentley, Chimbonda, O'Hara, valamint Gilberto is.

Az Arsenalban nem volt felnőtt kerethez tartozó játékos. A meccset a Spurs kezdte jobban, Banfield fiai kicsit megilletődöttnek tűntek. A 28. percben a hazaiak előnyhöz jutottak az ex. Ágyús, Bentley révén.

A 2. félidőben a játék kiegyenlített volt. Az Arsenal és a Spurs egyaránt veszélyes játékot mutatott. A félidőben 1 percen belül 2 gól is esett. Bentley talált be körülbelül 20 méterről, majd aztán Watt egy szép összjátékot követően válaszolt.

A meccsen kiemelkedőt nyújtott Frimpong, Randall, Coquelin, Watt, Jay Emmanuel-Thomas. Szczesny nevét külön ki kell emelni. Az ifjú kapus sok lövést védett, talán neki köszönhető, hogy 'csak' 2 gólt kaptunk. Pályára lépett a múlt héten profi szerződést kötő 17 éves Luke Freeman is.

Összességében szépen játszottunk, küzdöttünk a sztárokkal kiálló Spurs ellen.

Több játékos játéka külön tetszett. Szerintem Frimpong, Coquelin, Szczesny és Tomas jövőre feltűnhet a felnőtt keret 1-1 Ligakupa meccsén.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
Coquelin itt volt Szombathelyen?Nem is emlékszem rá.
15 éve
Törölt felhasználó
hát ja, sztem az egész szpörszt a reseve bajnokságba kéne nevezni, mert oda valók
15 éve
Törölt felhasználó
pfff seggfej spurs,még lekell hozni a "nagy sztárokat" ez őket minősiti nem minket szal ennyi:P
15 éve
Törölt felhasználó
A vereség ellenére is gratuláció illeti a csapatot,mert egy Spurs-t elég nehéz lett volna megverni!A Pool előtt pedig le a kalappal,mert amit tegnap küzdöttek az nem volt mindennapi! Látva a tegnapi Xabi Alonso-t, nagyon sajnálom,hogy nem sikerült megszerezni a nyáron!
15 éve
Törölt felhasználó
LÁTTAM A MECCSET A 70-EDIK PERCTŐL AKK RÚGTAK KETTTŐT AZT SZEM FRIMPONG RÚGOTT SZÉPÍTÉST CSAK ELŐTTE AZ AEGYIK SPURS ÖS 20-RÓL ÓRIÁSIT RÚGOTT ÉS HA EZ NINCS AKK 1-1 ELŐZŐ MECSÜKET NEM TOM MENNYI LETT MÁR ELFELEJTETTTEM DE NAON KIKAPTUNK 0-RA

Szólj hozzá