Az Európa-bajnok Senna nem tartja szupersztárnak Adebayort, s egyáltalán nincs elájulva tőle.

"Adebayor nem nyűgözött le engem"-nyilatkozta a 32 éves középpályás. "A koromnál, valamint a tapasztalatomnál fogva kevés olyan játékos van, aki nagy hatást gyakorol rám. Adebayor találatánál nagyobb gólokat is láttam már pályafutásom alatt, de fontosabb ennél, hogy beszélgettem vele a Bajnokok Ligájáról."

"Jó játékosról van szó, de szupersztárnak még nem nevezném. Hosszú ideje van még, hogy olyan sikereket érjen az Arsenallal, mint Thierry Henry."

Senna Adebayoron kívül Wengerről is szót ejtett. Szerinte a francia menedzsernek semmiképpen sem kéne távoznia az Arsenaltól, hisz akkor mindent előlről kéne kezdenie.

"Wenger már legendává nőtte ki magát Londonban. Úgy vélem, hogy semmi értelme nem lenne annak, ha elhagyná az Arsenalt, s a Real Madridba igazolna. Mindent előlről kéne kezdenie, hogy a saját politikája szerint átformálja a gárdát. Ez időigényes munka."

"Ezenfelül kijelenthető, hogy Spanyolországban is megállná a helyét, mint bárhol máshol a világban, hisz a szakmája legjobbjai között van. Az Ágyúsok stílusa világhírű. A csapatainak útja már a múltban is a labdatartáson alapult. Ezt a minőségi futballt mindenki fel tudja ismerni."

"Tökéletesen be tudna illeszkedni akármelyik spanyol klubba, de ez bárhol sikerülne neki. Ebből a szempontból jó ötlet lenne, ha otthagyná az Arsenalt. Felépítenek valamit, ő pedig befejezi a projektet, mivel részese akar lenni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
én nem rajongok adebayor-ért de elkel ismerni hogy jó csatár.Habár eduárdo és
vela sem rossz. Szerintem Bendtner a rossz csatár
15 éve
Törölt felhasználó
A véleményem Ade-ról sokak által ismert! Én nem vagyok oda érte. Reményeim szerint az ifjoncok hamarosan megerősödnek fizikailag és nem csak csere ként lépnek majd pályára! Wenger nem megy el az Arsenaltól szerintem az elkövetkezendő 5évben..erről ennyit. GO GUNNERS! Várom a holnapot!:) üdv mindenkinek!
15 éve
Törölt felhasználó
akarom írni a múlt évben (:
15 éve
Törölt felhasználó
ade a meg henry között nem is a golok mennyisege a különbseg hanem az,hogy mig titi itt volt meg ha nem is ment a csapatnak mindig azt mondtuk"sebaj majd jön henry és megnyeri nekünk a meccset" ez meg adera nem igaz
15 éve
Törölt felhasználó
am igaza van de,adebayor góljától nincs elájulvaXDbiztos meert pont ők kapták,adebayor mér télleg nincs olyan nagy sztár mint henry de nemsok ideő elteltével már ő is az lehet,wenger nemfog elmenni XDszte is hülyeség

Szólj hozzá