Arséne Wenger szerint az egész szezon legfontosabb hete előtt áll a csapata.

Hat fordulóval a bajnokság zárása előtt az egyik legfontosabb célt úgy tűnik, sikerült megvalósítani, hiszen az Arsenal 4-1-es győzelmére az Aston Villa egy döntetlennel tudott válaszolni az Evertonnal szemben, így a nyolc pontos előny tudatában picit megnyugodthatnak az ágyúsok, noha Wengerék még fognak az éllovasokkal harcolni.

A héten azonban minden szem a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének a visszavágójára, valamint az FA-kupa elődöntőjére fog szegeződni.

"Igen, ez lesz a szezon legfontosabb hete a számunkra,de én személy szerint imádom ezeket."

"Mindig nagy feszültség van ilyenkor, és jól akarunk ezzel foglalkozni. Ha nincs meg a kellő feszültség, akkor semmire sem megy az ember. Úgy érzem, hogy ez a csapat számára is remek lehetőség, hogy megmutassuk, mit tudunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Az ilyen heteket csak akkor szeretem, ha jól jövünk ki belőlük! Tavaly mondjuk ez nem nagyon volt jellemző...
15 éve
Törölt felhasználó
Én is remélem hogy ez az év lesz az hogy nyerunk valamilyen kupát!!Ezt a hétvéget meg kell nyerni!GO GUNNERS!!!
15 éve
Törölt felhasználó
elég a babe a regizésnél gond volt oszt nem lehetett az original nevem...:)
15 éve
Törölt felhasználó
babe-dennis igazad van. remélem h ez lesz az az év ahol minden sikerül. az egyik legfontosabb hét szóval minden meccset nyerni kell!!
GO GUNNERS!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
gyerekek itt van a legjobb időzítés h megmutassuk mit is tudunk elhallgathattatjuk a kritikusokat!!Meg aztán jó lenne már nyerni az idén valamit úgyhogy remélem odateszi magát a csapat , a nagyok ellen amúgyis mindig fölszívjuk magunkat úgyhogy Go Gunners!!!!

Szólj hozzá