A Villareal tegnap hazai pályán szenvedett 2-0-ás vereséget a Málaga gárdájától. Senna körülbelül 10 perccel a meccs vége előtt sérült meg, amikor már nem volt több cserelehetősége a Sárga Tengeralattjárónak, így a hazaiak 10 emberrel kényszerültek folytatni a játékot.

Senna térdín-sérülést szenvedett, amivel még át kell esni jónéhány vizsgálaton, de az már biztosnak tűnik, hogy ki kell hagynia az Arsenal elleni BL-negyeddöntő visszavágóját. Ezt a Villareal hivatalos weboldala jelentette be.

A spanyol Európa-bajnok szerezte meg az Ágyúsok elleni párharc első találatát az El Madrigalban, majd a mérkőzés második félidejében Emmanuel Adebayor egyenlített, ezzel előnybe juttatva az észak-londoniakat.

"A sérüléseink nehézzé teszik az életünket"-nyilatkozta Manuel Pellegrini, a Sárga Tengeralattjáró menedzsere, akinek a 32 éves középpályás kiesése mellett Mati Fernández (bal boka), Cani (comb) és  Santi Cazorla (törött láb) sérülésével is számolnia kell.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

15 éve
Törölt felhasználó
Így van!:)
15 éve
Törölt felhasználó
akarod mondani az Európa Ligában
15 éve
Törölt felhasználó
Senna sérülése nagy érvágás a Villának, mert sztem ő a Villa motorja, de még nem biztos h. nem fog játszani.A Villa kipihenten fog Szerdán pályára lépni, mert meg sem próbáltak nyerni hétvégén a Malaga ellen.Kívánom nekik tiszta szívemből h. ne kerüljenek be az első négybe év végén a spanyol bajnokságban és így jövőre megmutatthatják h. mit tudnak az UEFA kupában;)
15 éve
Törölt felhasználó
silem valóban elsütöttem már, de az új oldalon még nEM
15 éve
Törölt felhasználó
kuruc ezt máá egyszer elsütötted, de most is röhögtem rajta egyet:D a sérülésről meg annyit , hogy mondhatnám hogy együttérzek, de minek hazudjak.....

Szólj hozzá