Az Arsenal ma a Wigan otthonába látogatott. A meccset helyi idő szerint 15:00-kor kezdték meg. Napos idő volt, az ellenfél kapusa még sapkát is kapott a fejére.

A meccset a Wigan elég keményen kezdte, hiszen az Arsenal nem nagyon tudta ráerősíteni az akaratát a "kis" csapatra. A meccs elején elég sok helyzetet alakítottak ki, míg az Arsenal alig-alig jutott el a hazaiak kapujához.

Az előnyt gólra is váltotta a Wigan. Egy kisebb kavarodás volt az Arsenal 16-osán belül, ezt követően lövését akrobatikus mozdulattal szépítő Mido talált be a kapuba.

Úgy tűnt az Ágyúsok összezuhantak. Szép momentumot nem nagyon találhattunk ezt követően az első félidőben.

Egy elég kellemetlen dolog történt, ugyanis Djourou megsérült és le kellett cserélni. Állapotáról jelenleg még nem adtak ki tájékoztatást. A helyére Silvestre jött.

A 2. félidőt nagyobb iramban, határozottabban és keményebben kezdte az Arsenal. A hazaiak több alkalommal húzták az időt.

Az Arsenal szépen lassan átvette az irányítást, ennek köszönhetően ki is egyenlített. Walcott lőtt a Wigan kapujába. Theo teljes mértékben megérdemelte a gólját, mert egész meccsen futott és abszolút kijárt neki a gól.

A gólt követően nem sokkal jött Persie Walcott helyére.

Továbbra is az Arsenal dominált. Fabregas ellen követtek el egy elég kellemetlen szabálytalanságot, a labda az alapvonalon kívül esett a földre. Az Arsenal nem kapott szabadrúgást, azonban a bedobás az természetesen járt. Arsavin és Cesc csodás összejátszását követően az ifjú spanyol passzolt középre, ahol a veterán Silvestre érkezett és behelyezte a labdát a kapuba.

Az Arsenal iram nem fagyott alább, ennek nyomatékot adott Arsa kapufája és az aztán meg nem adott Persie gól.

Arsavin elég lelkes volt, a gól a lábában volt. Tette róla, hogy ne csak a lábában legyen. A Wigan védői megzavarodtak (de jó volt látni) egy Arsenal kontra után, így az egyik hibából került a labda az orosz sztár elé, aki magabiztosan belőtte a gólt.

A meccs utolsó perceiben még támadott az Arsenal. Song szólózott egyet és lőtt a kapu bal sarkába. Véleményem szerint Song a meccs embere. Végig küzdött és megérdemelte a gólt is.

Összességében elégedettek lehetünk. Láthattunk 4 Arsenal gólt és sok szép pillanatot élhettünk át. Teljes erővel lehet koncentrálni a szerdai meccsre!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

15 éve
Törölt felhasználó
Sajnos nem láttam a meccset (bár így is jól szórakoztam a Mecsextrémben).Sejtettem hogy a Wigen is gólt fog lőni de hál istennek 2.félidőre összekaptunk magunkat eszerint.Ezért jó Wenger mert úgy tud beszélni a srácokhoz hogy összeszedjék magukat.A gólok meg nagyon szépek voltak de mindegyik.(Midoé is).Amúgy meg már nem marad középső védőnk vazze.
15 éve
Törölt felhasználó
Megérdemelten nyertünk!!
15 éve
Törölt felhasználó
http://www.focimagazin.hu/2009/04/11/wigan-arsenal-14

na bocs de itt van az összes gól!!
15 éve
Törölt felhasználó
tenyleg jo de csak 1-2-ig mutatja
15 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=w6FyTOqzNQ0
szívesen ez jó link!! Go Gunners!!

Szólj hozzá