William Gallas és Manuel Almunia is megsérült a Villareal elleni összecsapáson. A francia védő már nem játszhat a szezonban, míg a spanyol portás három hét múlva térhet vissza a játékba. Rajtuk kívül Gaël Clichy is 'feliratkozott' a sérültek közé, ő két hétig nem léphet pályára.

A hiányzók ellenére Wenger nem rettent meg, hisz teljes mértékben bízik csapata összes tagjában.

"Teljesen magabiztos vagyok"-nyilatkozta a francia menedzser.

"Mikaël Silvestre és Johan Djourou is tud középen játszani. Azonban Clichy két-három hétig nem lesz bevehethető, így a bal oldalon igencsak meggyengültünk."

"Jelenleg Kieran Gibbs játszatását tartom a megfelelő megoldásnak. A Wigan ellen bizonyíthat. Bízok benne, szerintem jól fog teljesíteni."

"Łukasz Fabiański bevetésétől sem tartok. A BL-ben csereként kellett beállnia, s nagyszerűen birkózott meg a feladatával."

"Nem vagyok gondterhelt, hiszek a játékosaimban."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
RVP állítólag nem utazott el a JJB stadionba
15 éve
Törölt felhasználó
A Wigan ellen Gibbs,aztán majd meglátjuk!Messze van még a szerda!
15 éve
Törölt felhasználó
Almunia helyett Fabianski, Clichy helyett Gibbs, Gallas helyett Djourou. Ha végig nézem azt látom hogy igazán Clichy sérülése a fájó. Ezzel nem azt akarom mondani hogy Gibbs nem tudja pótolni de azért mégiscsak fiatal és tapasztalatlan, persze fiatal kora ellenére eg kiválóan jó képességű játékos. De reméljük mihamarabb felépülnek sérültjeink és ezek a játékosok mind tudják majd pótolni a sérülteket!
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is játszon Gibbs...és Djouru
15 éve
Törölt felhasználó
így van bízni kel bennük egyetértek arsene kezdőkével esetleg vela walcott helyén még beleférhet denilsont nem kell pihentetni ő egy állat... és a többi fotnos láncszem majd a 60. perc környékén már lejöhet

Szólj hozzá