Az angol játékos jelenlegi kontraktusa 2010-ben jár le, azonban Walcott már jelezte, hogy készen áll meghosszabbítani az arsenalos szerződését, menedzserét már meg is bízta ezel a feladattal.

A korábbi Southampton játékos remekül beilleszkedett Arséne Wenger együttesébe, valamint az angol nemzeti válogatottba is, hiszen már egy mesterhármast is elért a horvátok ellen.

"A menedzserem fog majd foglalkozni a szerződéshosszabbítással, én pedig teljes mértékben a játékra tudok koncentrálni." - mondta Walcott a Daily Mailnek.

"Körülnéztem a csapatban, és elgondolkoztam azon, hogy mennyire remek gárda vagyunk mi most. Remek keretünk és számos kiváló tehetségünk van. Amiket például Robin van Persie, vagy Eduardo csinál az edzéseken, az tényleg lenyűgöző."

"Nagyon sok olyan játékos játszott ebben a csapatban, aki nagy tehetségként indult, de igazán nagy játékossá a menedzserünk keze alatt fejlődött. Ilyen például Thierry Henry is, és én is közéjük akarok tartozni."

"A másik nagy elismerés a számomra, hogy ilyen fiatalon már az angol nemzeti válogatott felnőtt csapatában játszhatok, de az sem baj, ha az U-21-es gárdában kapok helyet. A szövetségi kapitányok fognak erről dönteni, de bárhogy is lesz, valószínűleg játszani fogok."

"Szerintem jó lenne játszani az U-21-es EB-n, Svédországban, mert ilyen még sohasem volt. Ez egy kiváló tapasztalat lenne a fiatal játékosoknak, főleg, ha még sikerülne nyerni is valamit."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (158)

15 éve
Törölt felhasználó
Még jó hogy.
15 éve
Törölt felhasználó
KÖSZI CLICHY! Jól mondod ATHLON teljesen egyet értek veled SONGAL kapcsolatban csak kár h a meccs nagy részét nem láttam
15 éve
Nasri18! Clichy már írja az öf-et.
15 éve
Ügyesek voltak a srácok. Az első félidőben viszont gondok voltak. Gibbs és Fabianski abszolút nem teljesített rosszul, az első gól szerintem nagy ügyetlenkedés volt. Sajna Kierant sűrűn etették, meg talán a gólhátrányunk is kihatott egy kicsit a játékára, de jó kis bemelegítés volt a szerdai meccsre, mivel Djourou szerintem tuti nem játszik a Villareal ellen, és sajna védők közül már nincs több erősítésünk.
Cesc nagyon ász volt, ő adott két gólpasszt, és a védekezésben is kivette a részét. Arshavinban nagyon benne volt a gól, Song pedig az elmúlt hetek,hónapok kiemelkedő teljesítménye okán szerintem abszolút megérdemelte.
15 éve
Törölt felhasználó
Szerkesztők ha lehetne írnátok egyjátékos értékelést

Szólj hozzá