Wigan-Arsenal 1:4 (1:0)

Lukasz Fabianski: Érzésem szerint Fabianskin látszott az alkalmi beugrók közül, hogy meg van illetődve, nagyon sok labdát csak kiütni tudott, egyáltalán nem látszott az a magabiztosság, amin mondjuk Almunián.

Kieran Gibbs: Szerintem az Arsenal fordítása jött meg Kieran étvágya is, addig túlnyomórészt sarokba volt szorítva a Wigan támadásainál, és nem egyszer verték meg a cselek folyamán. Emellett az első félidőben óriásit hibázott, amikor egy támadás után nem tudott időben visszazárni.

Kolo Touré: Nem ez volt Touré élete meccse. Legalább két olyan hibát követett el a labdaeladásaival, amellyel csak a Wigan játékosok szerencsétlenkedése miatt nem kaptunk gólt. Erre a Villareal ellen hatványozottan oda kell figyelni.

Johan Djourou: Johan már korábban is bemutatta, hogy képes pótolni akár Gallast, akár Tourét, ezért is nagy érveszteség, hogy a sérülése miatt több mint valószínű ki kell hagynia a Villareal elleni meccset.

Mikael Silvestre: Első mérkőzése volt ez Silvestrének a Plymouth elleni FA-kupa után az első számú csapatban, és egy remek Arshavin-Fabregas passzokat követően ő talált be a hálóba. A második félidőben viszont volt egy nagyon rövid passza Tourénak, amiből a Wigan majdnem egyenlíteni tudott. Szerintem a körülményeket figyelembe véve nem lehet panasz a játékára.

Bacary Sagna: Az első félidőben többet volt akcióban, a második félidőben viszont zseniális mozdulattal happolta el a Wigan alapvonalánál a labdát, rá mindenképpen érdemes lesz figyelni szerdán.

Theo Walcott: A gyorsasága és a támadásai miatt alaposan felkészült belőle a Wigan, emellett gyakori volt tőle egy-egy apró hiba, amivel épphogy nem sikerült jó kis helyzetet kihozni az akcióból. Döntő fontosságú volt, hogy Arshavin gólpasszánál nem illetődött meg, és remek befejezéssel egyenlített.

Cesc Fabregas: A csapat motorja, szíve, lelke visszatért! Cesc nagyon aktív volt, a középpálya valamennyi posztját bejárta, ha kellett támadott, ha kellett védekezett. Nem mellesleg két gólpasszt adott társainak, amiből az Arsenal végül profitálni tudott.

Alex Song: Érzésem szerint az elmúlt hetek, hónapok folyamán Alex Song igazi klasszissá fejlődött. Szerintem ez a Song összehasonlíthatatlan a szezon elején mutatott Songgal. Rengeteg labdát szerez, emellett a gólja azt is megmutatta, hogy a befejezésével sincsenek gondok. Szép volt, Alex!

Denilson: Az elmúlt meccsek során Denilson nem igazán villog, a háttérben maradván, kissé beszürkülten teszi a dolgát; ha kell szerel, ha kell elvégzi a dobást, de a lényeg, hogy megbízhatóan teszi azt.

Andrey Arshavin: egy szürke első félidőt követően Arshavin is megemberelte magát. A gólpassz Walcottnak egyszerűen bámulatos volt, hiszen mindezt a pályán feküdve hajtotta végre. Bevallom, picit csalódott lettem volna, ha az orosz nem rúgott volna gólt, ugyanis a kapufája után mindenki egyetértett abban, hogy megérdemelte volna. Végül azonban egy Wigan-hiba következtében a labda Andrey elé került, ő pedig nem hibázott.

Nicklas Bendtner: A WBA elleni duplája után mindenki azt hitte, hogy Bendtner végre kilábalt a gólínségéből, azonban az elmúlt mérkőzések pontosan ellenpéldaként szolgálnak. A befejezésre ezúttal nem sok lehetőség adódott, azonban a mezőnybeli teljesítményén lehetne mit csiszolni.

Emmanuel Adebayor és Robin van Persie: lényegében mindkét játékos dinamikát és nyugodtságot hozott be a csapatba, számukra egy jó kis bemelegítőmeccs volt ez szerdára, reméljük egyikük sem sérül le addig.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
Hát ha még egy középhátvédünk lesérül akk nem tom mi lesz.De csoda történik mivel hogy 2 angol is a pályán volt nálunk.
15 éve
Törölt felhasználó
néztem a villareal-t tegnap kikaptak 2-0 a malagátol és lecserélték SENNA-t sérülés miatt
15 éve
Törölt felhasználó
..,és az egyetlen fontos kérdés ami nagy fényt vett a jövőbeli teljesítményünkre,hogy marad-e védőnk a szezon hátralévő részében,vagy eljön Nicklas ideje,és talán a számára legmegfelelőbb poszton középhátvédként bizonyíthat?!Meglátjuk mit hoz a jövő! (:
15 éve
Törölt felhasználó
Vagy még az lehet, hogy Walcott helyett mondjuk Eboué, hiszen ő visszazár gyorsan, Walcott meg csereként még Boltot is lefutja! :)
15 éve
Törölt felhasználó
Sztem nem lesz ez a kezdő. Mivel sztem a Walcott - Fabregas - Song - Nasri középpályás sor és a két csatár túlságosan támadó csapat lenne. Vagy egy csatár lesz csak, és mondjuk Nasri vagy Walcott feltolva, vagy pedig Denilson lesz van Persie helyett, aki csereként jöhet majd.

Szólj hozzá