Emmanuel Adebayor és Cesc Fabregas is a múlt hétvégén térhetett vissza az Arsenalba. Azóta mindketten fantasztikus teljesítményt nyújtanak. A togói csatár kétszer betalált a Manchester City ellen, míg egyszer a Villreal otthonában. Mindhárom találatnál a spanyol középpályás adta a gólpasszt. Wenger szerint azonban nem csak az egyéniségek számítanak, hanem a csapatmunka is.

Az Ágyúsoknak jó esélyük van arra, hogy idén egy sikeres szezon után mehessenek jól megérdemelt pihenőjükre, ám az észak-londoniak francia menedzser semmit sem akar a véletlenre bízni, s nem ájul el az újságírók hangzatos kijelentéseitől.

Úgy vélem, hogy akkor jó a teljesítményünk, ha kollektíven mutatunk értékelhető játékot
-nyilatkozta Wenger. 

Mindig magabiztos vagyok, hogy be tudunk találni, de ehhez nem csupán egyéniségekre van szükségünk, hanem mindenkire. Mindennek passzolnia kell.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
Igaz.
15 éve
Törölt felhasználó
a csapatmunka nagyon fontos egy foci mecsen.
15 éve
Törölt felhasználó
AZ oké hogy csapatmunka kell de ahhoz csapat is kell.Most a sok sérültre gondolok nem arra hogy bénák a játékosaink.
15 éve
Törölt felhasználó
Az is nagyon fontos, hogy a szurkolók megadják a kellő "hátteret". Ez mondjuk nem minden, például a Liverpool is kikapott az Anfielden, de sokat segíthet. Go GUNNERS! :D
15 éve
Törölt felhasználó
Ha az első 15 percben gólt lövünk,akkor megvan a meccs! Jönni kell az ellenfélnek,és ezt nagyon szeretjük mi ágyúsok! (:

Szólj hozzá