Arsene Wenger megosztotta a sajtóval új észrevételét, miszerint ha egy csapat korán hátrányba kerül egy meccsen, a továbbiakban a találkozó sokkal nyíltabb lesz, és szép focit is láthat az adott publikum. Ezt az egészet a keddi BL-meccsre alapozza.

A keddi és szerdai BL-negyeddöntőkön összesen 14 gól esett (4 meccs), és minden összecsapáson volt olyan találat, amely az első tíz percben született.

A legkevesebb gól az Arsenal meccsén volt, 1-1 lett a végeredménye a Villarreal elleni meccsüknek.

Mi rá voltunk kényszerítve arra, hogy támadjunk, mivel 1-0-ára az ellenfél vezetett. A Chelsea is ugyanebben a cipőben járt, mivel ők is nagyon korán hátrányban kerültek. A MU is hasonló szituációban volt.

Azok a csapatok, akik a BL-en még versenyben vannak, jó támadókkal rendelkeznek.

Az Ágyúsok következő meccse április 11-én lesz, az ellenfél a Wigan együttese, a JJB Stadionban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Igaza van.
15 éve
Törölt felhasználó
azok a csapatok sokkal jobbak akik támadnak ellenünk mert sztem akik támadnak ellenünk mindannyian pórul járnak kivéve mondjuk leszámítva most a barcát ők nagyon erősek! go gunners!
15 éve
Törölt felhasználó
hát a szezon első felében ha nem lőttünk gólt az első percben akkor az már max x lehetett ebben fejlődtünk h nem pánikolunk be teljesen ha nem jön a gól hamar... de wigan ellen azért jó lenne egy gól az első negyedórában
15 éve
Törölt felhasználó
igaza van a Fönöknek, jól látja a dolgokat.
15 éve
Törölt felhasználó
Erre szokták azt mondani, hogy a futballban a gólok számítanak. Hiába játszottunk szebben mint a Chelsea, ha mi képtelenek voltunk fordítani. Amúgy én ezt a döntetlent fél győzelemként fogom fel.

Szólj hozzá