Az UEFA vár a jelentésekre, amelyek az El Madrigalból fognak megérkezni hozzájuk. Állítólag a Villarreal drukkerei különböző tárgyakkal dobálták meg az Arsenal középpályását, Cesc Fabregast.

Egy szöglet előtt történt a dolog, Fabregast a sarokrúgás elvégezte előtt papírból készült dobozokkal dobálták, ezzel zavarva őt a koncentrációban.

A spanyolt semmilyen tárgy nem találta el. A szöglet előtt még eltakarította az útból a dobozokat, és mutatta őket a játékvezetőnek, Tom Henning Ovrebonak.

Arsene Wenger is megszólalt:

Azt láttam, hogy dobozokat, és pénzérméket is hajigálnak Fabregas felé. Az UEFA vizsgálni fogja az ügyet, és remélem, hogy jó döntést hoz.

Az Ágyúsok egyébként 1-1-et játszottak az El Madrigalban a Villarreal együttese ellen, Adebayor álomszép gólt ollózott.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Ő nem csinált semmit.
15 éve
Törölt felhasználó
Ez igaz, de hol lett Eb-győztes Cesc?
15 éve
Törölt felhasználó
Ezzel a honfitársazással vigyázni kell spanyoloknál, mert Fabregas katalán, szóval már nem is honfitárs. Sokat jelent náluk ez.
15 éve
Törölt felhasználó
Csak azt nem értem hogy akkor is dobálnák amikor a spanyol válogatottban győztes gólt lőne?Ez mondjuk olyan hogy Lipcseit is kockacukorral dobálták Békéscsabán szóval mi magyarok se vagyunk jobbak...
15 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk pont nekünk magyaroknak nem kellene meglepődni az ilyen dolgokon(NB1=székdobálás,görögtűz,petárda,stb..)!Egyértelmű,hogy az ilyet torolni kell(le kell bontani a stadiont XD)!Amúgy nem csak a szurkolók,de Senna is eléggé faragta Fabregast,bár ez oda vissza ment!

Szólj hozzá