Arséne Wenger alakulata a Villareallal mérkőzik meg ma este, méghozzá azzal a csapattal, akit egyszer már elvertek, méghozzá a BL 2006-os elődöntőjében.

A Sárga Tengeralattjáró becenvére hallgató spanyol csapat jelenleg 24 ponttal áll a listavezető Barcelona mögött, míg az Arsenal 10 egységgel van lemaradva az élen álló csapathoz képest.

Sokan emiatt is megörültek a BL-sorsolásnak, hiszen elvileg ezáltal az angol csapat lenne az esélyesebb, ugyanakkor a végső győzelemre nagyon sokan a Manchester Unitedet, a Liverpoolt, és a Barcelonát tennék meg.

"Azért vagyunk amolyan 'szuper-esélytelenek', mert a rajongók többsége szerint csak a Liverpoolnak, a Manchester Unitednek és a Barcelonának van tényleges esélye megnyerni a BL-t." - mondta Wenger.

"Szeritnem a mai meccs is 50-50%-os. Elég, ha ránézünk a fogadóirodák szorzóira."

"De ez egyáltalán nem baj, hiszen kevesebb a nyomás rajtunk, de ha már egyszer a pályán van a csapat, nem számít túl sokat."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Wenger nagy mester.
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg lesz!Szoros meccs lesz de egy 2-0 meg lehet.A tippem is ez.
15 éve
Törölt felhasználó
Nem biztos,hogy hátrány az,ha az ellenfél esélytelennek vél minket!
15 éve
Törölt felhasználó
Örülnék ha idegenben győzni tudnánk legalább 1 gólal, erre van is esély. Igaz nem lesz könnyü. Go Gunners!
15 éve
Törölt felhasználó
Én meg úgy vélem, hogy simán lehozzuk a mai meccset. A srácok kirobbanó formában vannak. A Villareal meg nem. Ez a lényeg. Go Gunners!!!!! 0-2 a tippem:)

Szólj hozzá