A Villarreal kiváló védője, Joan Capdevila elmondta: tart attól, hogy Cesc Fabregas nagy hatással lesz a ma esti BL-negyeddöntőre, és ez győzelemre vezetheti az Arsenalt.

Cesc a Manchester City elleni 2-0-ás meccsen tért vissza sérüléséből, amelyet még decemberben szedett össze.

Az Arsenalnak nagyon jó a támadósora, ha teljes erőbedobással játszanak, kivégezhetnek minket. Cesc-kel sokkal jobb lett a csapatuk, meg kell őt fognunk majd.

Ha otthon kapunk egy gólt, az nagyon megnehezítené a dolgunkat a londoni visszavágón. Optimista vagyok, tovább tudunk jutni a következő körbe.

Teljesen felkészülten várjuk a meccset, és önbizalmunk is van, hiszen jók az esélyeink. Mentálisan rendben kell lennünk.

Az emberek még az évekkel ezelőtti BL-elődöntőről besezélnek, és arról, hogy revansot kell vennünk. Ezt akarjuk valóban, de meg kell őriznünk a hidegvérünket.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (119)

15 éve
Törölt felhasználó
Ade pazar találata.
15 éve
Törölt felhasználó
Adebayor a az élete legszebb gólját lőtte.Pont akkor szagatott a tetü player mikor Ade gólt lőtt.Néztem egyet hogyan ment is be a labda,mikor senkitsem lehet látni a kapu elött.Ismétlésben láttam hogy olozot Ade .félelmetes volt
15 éve
Törölt felhasználó
IDEGENBELI GÓLUNK MÁR VAN!!! GO GUNNERS!!! JÓ ÉJT!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Sztem ez tökkéletes eredmény elonnyel(idegenben lott gol) megyunk hazai pályára!!Ez a meccs a nagyszeru golok meccse volt!!:D Remélem hazai pályán kilojuk a sárga tengeralattjáro szemét!!!GO GUNNERS!!!
15 éve
Törölt felhasználó
az a lényeg hogy a spanyolonak gólra kell majd játszaniuk!!! további szép estét!!!

Szólj hozzá