Ismét jó hír az Arsenalnak, hiszen mind Theo Walcott, mind Samir Nasri egészséges, így pályáraléphet a Villareal elleni negyeddöntő első fordulójában, amit Spanyolországban rendeznek.

Walcott egy apró térdsérülést szedett össze a szombati Manchester City elleni meccsen, míg Nasri influenzás lett a válogatott meccseket követően.

Robin van Persie is nagyon közel van a visszatéréshez, azonban elővigyázatosság okán kihagyja a negyeddöntő első fordulóját, ahogyan Diaby, Eduardo és Rosicky is.

Az utazókeret: Almunia, Sagna, Fabregas, Touré, Nasri, Gallas, Vela, Walcott, Denilson, Song, Silvestre, Djourou, Fabianski, Clichy, Adebayor, Bendtner, Eboue, Gibbs.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

15 éve
Törölt felhasználó
Ez nagyon jó hír.
15 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon bizom benne h. vendégként holnap tudunk nyerni!A Villában sok a sérült az Arsenalba meg tért vissza pár sérült ami nagy lendületet adhat most a csapatnak!Ade is jól játszott a M. City ellen.Győzni fogunk!Go gunners(Y)
15 éve
Törölt felhasználó
én is gondolkoztam hogy 4-4-2 vay 4-5-1 et kene jatszanunk,szerintem bevalahatjuk a 4-4-2 mivel idegen be az lenne a cel hogy minel több golt löjünk,szoval akar 1 2-2 x vagy netan egy 3-2es vereseg is belefer,viszont nem hiszem hogy mi 2golnal többet kapnank
15 éve
Törölt felhasználó
A kezdő ugyanaz lesz mint, a City ellen csak Nasri lesz benne Arshavin helyet. Nagyon várom már, idegenben győzni kell és akkor meglesz a továbbjutás.
15 éve
Törölt felhasználó
Almunia
Sagna, Touré, Gallas, Clichy
Walcott, Denilson, Song, Nasri
Fabregas
Adebayor

Szólj hozzá