Az Arsenal togói csatára, Emmanuel Adebayor elmondta, hogy nem szeretne üres kézzel és 'üres szívvel' vakációra menni.

Az Ágyúsok színeiben még nem nyert semmit Adebayor, aki 2006-ban érkezett a klubhoz.

Az Arsenal talán már nincs versenyben a bajnoki címért, de jó esélyei vannak a BL-ben és az FA-Kupában. Ade úgy hiszi, a csapatnak végre nyernie kell valamit, és véget kell vetni a trófeaínségnek.

"Játékosként mindig a nagy sikerekről álmodom. Mielőtt csatlakoztam a klubhoz, hallottam a barátaimtól, hogy az Arsenalban jó esélyem van kupákat nyerni."

"Az elmúlt három évben úgy mentem vakációra, hogy nem nyertem trófeákat. Itt az ideje, hogy mutassunk valamit."

"Talán jobban akarom ezt, mint akárki, nem tudom. Muszáj teljesítenünk végre, ez a legfontosabb."

"Vannak olyanok, akik sokkal jobban érzik magukat, ha nyernek trófeát. Ez a normális, a lehetőség mindenki előtt ott áll."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Ő már ne nyerjen.
15 éve
Törölt felhasználó
AZ a gond hogy a szurkolók mindent megtesznek a siker érdekében de akkor a játékosoknak is úgy kell teljesíteniük. Az a gond hogy az utóbbi években mindig megver minket valaki vagy a Liverpool vagy a MU vagy a Chelsea.Ennek igazán véget vethetnénk mert igen szar lenne ha idén is az Arsenal nem nyerne semmit.
15 éve
Törölt felhasználó
Rajtatok mulik Ade!!!
15 éve
Törölt felhasználó
azért eriCesc azt ne felejtsd el hogy a liverpool ellen Walcott szólója után Adebayor lőtte be a gólt és az sem volt könnyű helyzet...tényleg van amikor viszont nem koncentrál Ade, dehát ilyen fizetés mellet...
15 éve
Törölt felhasználó
Hátha belövi az olyan helyzeteit ,mint ami a Milan elleni hazai meccsen is volt asszem a 90 perc tájékán(2 méterről kapu fölé fejelte),akkor nagy esélyünk van rá,hogy BL-t nyerjünk! Azt mindenki tudja,hogy a képességek megvannak ezekbe a játékosokba,de 110% koncentráció kell az ilyen sorsdöntő meccseken,amit pont Adebayorbnál hiányolni szoktam!

Szólj hozzá