A togói csatárnak több érve is van, miért szeretné magasba emelni a 'nagyfülű' kupát a május 27-ei római döntőn.

A 24 éves játékos a cserepadon ült, amikor 2003-ban a Monaco vereséget szenvedett a Porto elleni döntőben, majd 3 évvel később nem nevezték a BL-be, amikor az Arsenal a Barcelonától kapott ki a fináléban.

Az is tény, hogy Adebayor nem nyert trófeát egy évtized óta, amióta Togóból a francia bajnokságra váltott. Többek között emiatt vágyik az FA Kupa vagy a BL-sikerben az idén. Az Arsenal idei szereplése az imént említett európai kupában nagyban függ az e-heti megmérettetéstől, amikor a negyeddöntő első fordulójában találkoznak a Villareal csapatával. Az előző szezonban épp ebben a fordulóban kellett búcsúznia az Ágyúsoknak, egy Liverpool elleni ellentmondásos vereség után. 

Játékosként folyton a győzelmekről álmodsz
- nyilatkozta a Manchester City elleni szombati duplája után. 

Amikor a klubhoz igazoltam, a legtöbb barátom azt mondta, jó esélyem van nyerni valamit. Azonban az elmúlt 3 évben üres szívvel  mentem nyaralni, miután nem nyertem semmit. Itt az ideje, hogy elérjünk valamit. 

Tavaly nem bírtam nézni a BL-meccseket (miután kiestünk). Ki kellett kapcsolnom a készüléket, mert nem bírtam rávenni magam, hogy megnézzem őket. 

Ez azt jelenti, hogy mindent meg fogok tenni, hogy továbbjussunk, és ha egyszer az elődöntőben vagyunk, bármi megtörténhet.

 Tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz. Kemény meccsre és nagyon jó légkörre számítunk a Villareal otthonában. Gyerekként mindig arról álmodtam, hogy a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszhassak, és most ki akarom élvezni ezt az alkalmat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
én sem bírtam
15 éve
Törölt felhasználó
Ade hülyeséget mondott szerintem mert nem hinném hogy ez volt a gyerekkori álma hogy a BL negyeddöntőben játszon hanem hogy a döntőben!pfff
15 éve
Törölt felhasználó
Ezzel valahogy Én is így vagyok. Ha kiesünk utána már nem tud érdekelni...Esetleg megnézem az eredményeket és ennyi.
15 éve
Törölt felhasználó
Én sem akarom már utána nézni a Bl-t ha kiesünk pedig idén rávettem magam h végig nézem úgyhogy nyerjük már meg:P
15 éve
Törölt felhasználó
...........,és inkább megnézett egy kolumbiai szappanoperát,hogy nem maradjon "üres szívvel"!

Szólj hozzá