Igen, megérkezett. Itt van az ArsenalFan.hu első Podcast adása, amely két hetente jelentkezik, és az adott időszak fontosabb híreit foglalja össze, amely az Arsenallal kapcsolatos.

A Podcast még kiforrottabb lesz később, ez az első adás, de remélem, már ez is elnyeri tetszéseteket. Én, azaz Matthew leszek a házigazdája. Lesznek olyan időszakok (pl. nyár), mikor nem leszek netközelben, és nem lesz Podcast, de azért megpróbálok igyekezni.

Az adás lényegében annyi, hogy összefoglalom a történéseket, amelyek a közelmúltban történtek. Lesznek főbb témák, azokat kifejtem, de lesz, hogy másba is belenyúlok az adott téma után picit.

ArsenalFan Podcast - 1. adás, tartalom:
 
1. A Podcast bemutatása
2. Válogatott mérkőzések + sérülések
3. Lehetséges átigazolások a nyáron (legfontosabbak)
4. Arsenal 2-0 Manchester City

Külön tárhelyet csináltam csak ezeknek a hangfelvételeknek. Két formátumban is megvan a Podcast, ha esetleg hiba merülne fel valamiért. Ha ilyen van, a kommentekben kérlek jelezzétek!

ArsenalFan Podcast - 1. adás, letöltés:
(az adás az alábbi linkeken érhető el -> valamelyik linket másold a címsorba, azután majd célszerű a Windows Media Player használata)

http://users.atw.hu/afpodcast/afpodcast1_mp3.mp3
http://users.atw.hu/afpodcast/afpodcast1_wma.wma

Nem tudok mást mondani, minthogy jó szórakozást hozzá, és mindig tartsátok szem előtt: sokat fog még ez a project fejlődni!

Üdv. minden drukkernek, és köszönjük az eddigi dicséreteket, amelyeket az új oldal kapcsán kaptunk:
Matthew

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

15 éve
Törölt felhasználó
Szép volt Matthew csak így tovább.
15 éve
Törölt felhasználó
Mégsem lesz Virtual Arsenal, helyette viszont bejelentés igen!
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jó lett szerintem ! Tényleg, ami fontos, tényleg ami érdekes, remek hangulatban :) ! 1edül arra figyelj, hogy ahogy henry372 is mondta, h próbáld a mikrofont (vagy éppen a fejed : P) nem mozgatni, és akkor mindenki a maximális szinten elégedett lesz (nem mintha így nem lenne...) Egyébként nagyon nagy gratuláció még1x !!! :)
15 éve
Törölt felhasználó
Most h így mondod, én is gondolkoztam a heti podcasten, mert most jön a meccsek sorozata, és kéthetente nehéz lenne mindet összefoglalni. Megdumáljuk a srácokkal, és meglátjuk!
15 éve
Törölt felhasználó
matthew ez rohadt.jó sztem hetente kéne vagyis minden meccs után!!!!sok az az 2 hét!!!!!

Szólj hozzá