Jens Lehmann, az Arsenal egykori kapusa 1 évvel meghosszabbította szerződését jelenlegi csapatával, a Bundesligában szereplő Stuttgarttal.

Lehmann egy fontos szem volt az Arsenal láncában a 2003-04-es veretlen szezon egészében. Jens nyáron ingyen igazolhatott a Stuttgart csapatába, miután lejárt a szerződése.

A 39 éves kapus a 2008-as Európa Bajnokság után visszavonult a válogatottból, de megvan rá az esély, hogy visszatér a 2010-es Világbajnokságra.

A Stuttgartnak lelkes szurkolótábora van, jó a légkör, jó itt játszani.

A válogatottba való visszatérés természetesen ösztönző. Megpróbálok megtenni minden tőlem telhetőt.

Jens sokat háborúzott Oliver Kahnnal a válogatott kapujába kerülésért. A Németek szövetségi kapitánya a 2006-os WB-n és a 2008-as EB-n is Lehmann mellett tette le voksát. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
ha nem potyázna
15 éve
Törölt felhasználó
Az tuti, hogy nagy egyéniség (még mindig), de igazából sehol sem tud huzamosabb ideig hiba nélkül védeni. Van, hogy szenzációs formában van, de az is gyakran fordul elő, hogy nevetséges bakikat követ el. Amikor Almunia kiszorította őt a kezdőből, akkor azt láttam a spanyolon, hogy sokkal kevésbé rapszodikus, viszont nincsenek olyan képességei, amelyek a világ legjobbjai közé emelnék. Ez a véleményem megváltozott az idei szezonban, már látom, hogy óriási kapusról van szó. Tehát, go Manu! :)
15 éve
Törölt felhasználó
jens egy igazi szemelyiseg volt.sokszor hibazott ez igaz,viszont sokszor vedett hihetetlenül(villareal visszavago).és azert a veretlenül megynyert szezonban ö vedett szoval azert sikerült magat beirni az Arsenal törtenelmebe.
15 éve
Törölt felhasználó
Egy elmebeteg volt. De ezért komáltam.
15 éve
Törölt felhasználó
Én sohasem csíptem :(

Szólj hozzá