Arsene Wenger csapata nem költ annyi pénzt, mint a Manchester United, a Chelsea, vagy a Liverpool, de Ivan Gazidis, a csapat vezérigazgatója elmondta, hogy hosszútávon jó lehet az Ágyúsok csapata is.

Gazidis megnyugtatta a szurkolókat, elmondta, hogy a csapat három meghatározó játékosa, Robin van Persie, Cesc Fabregas és Theo Walcott sem távozik. Állítása szerint még évekig az Arsenallal lesznek ezek a játékosok.

"A környezet, amit mi teremtettünk, az egyedülálló. Okosan gazdálkodunk a pénzzel, a fizetések is ezek alapján vannak  megszabva."

"A stadion maga rengeteg profitot termel, ebből fizetjük a játékosokat is. Nem szeretünk azért csillagászati összegeket fizetni egy játékosnak sem."

"Jó pénzt ajánlunk az adott embernek, és lehetősége van fejlődni. Nem tudok olyan okot mondani, amely arra venné rá a játékost, hogy távozzon."

Gazidis elmondta azt is, hogy ha a csapat nem lesz ott jövőre a BL-ben, akkor sem lesznek fizetéscsökentések.

"Az Arsenal elég konzervatív klub, nem szeretjük a módosításokat az adott ügyekben."

Hogy a trióról is essen szó: Cesc Fabregast szóbahozták a Barcelonával és a Real Madriddal, míg Walcott és van Persie új szerződést akar kötni az Arsenallal.

"A sajtó költötte történetek általában nem igazak. Állítom, hogy Cesc nagyon jól érzi magát nálunk, hűséges a csapatához, és itt fog maradni. Ebben biztos vagyok."

"Úgy gondolom, a csapat együtt marad, és együtt lesz sikeres a jövőben. Nagyszerű fiataljaink vannak, fantasztikus menedzserünk, és hiszünk a sikerekben."

Van Persie és Walcott szerződése a szezon végén lejár, míg Fabregas kontraktusa 2014-ig szól, de elméletileg kivásárolhatja magát.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
megnyugottam
15 éve
Törölt felhasználó
Az ilyen hírek szinte minden lejárt szerződés vagy érdeklődő csapat megjelenésekor van. Én már nem hiszek az ilyeneknek. Majd, mikor már szeptember lesz és még nálunk játszik mind a három a játékos, akkor már azt mondom, hogy jó hír.
15 éve
Törölt felhasználó
Jujjj de jóó híír
15 éve
Törölt felhasználó
Na ezt nem akárki mondta szóval tényleg bízhatunk benne.De azért meg kéne hosszabbítani a két lejáró szerződést mert nehogy aztán ingyen menyjenek el.
15 éve
Törölt felhasználó
hát igen igazából igazán jól kereső játékosunk de még mindig nem mondjuk barca szint az ade cesc és rvp gallas(mint volt csk és öreg harcos) ugye talán a 3-4 legnagyobb sztárun. mindenesetre gazidis mintha nyugtató lenne mellék állásban:)

Szólj hozzá