Ahogy már korábban beszámoltunk róla, Cesc Fabregas visszatérhet a Manchester City elleni meccsen, hasonlóképpen Emmanuel Adebayorhoz és Theo Walcotthoz.

Mindazonáltal számos játékos nem lesz bevethető állapotban: ilyen Robin van Persie, aki eddig a szezon folyamán egyetlen sérülést sem szerzett, most pedig ágyéksérülés miatt kidőlt a keretből.

Hasonló cipőben jár Eduardo is, aki hiába szerzett gólt szerdán Andorra ellen a horvát nemzeti válogatottban, ismét lesérült, valamint Abou Diaby térdsérülés miatt nem játszhat szombaton.

A lista azonban nem ért véget: Samir Nasri influenzával küszködik, emiatt nem edzhetett ma, valamint Carlos Vela is majd csak péntek délelőtt érkezik meg Londonba.

További jó hír azonban, hogy az előzetesek szerint Nicklas Bendtner jól van, és tudja vállalni a játékot.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
Olyan már sose lesz, hogy mindenki fitt és senki se hiányzik??
15 éve
Törölt felhasználó
Hát ez jó hír is meg nem is. Nagyon örülök hogy FABREGAS ADEBAYOR THEO visszatérésének más szempontból nem jön jól h RVP ABOU hosszab távra kidőlt.
ALMUNIA
SAGNA-KOLO-GALLAS-CLICHY
ARSHA-FABREGAS-SONG v DENILSON- WALCOTT
ADEBAYOR-BENTNER
ez elég jó
15 éve
Törölt felhasználó
nasri sztem egyáltalán nem súlyos de rvp és diaby sérülése már húzósabb!sztem rvpnek kell vagy 2 hét!hát diaby dereka hát azsem alegjobb helyen sérült azon se csodálkoznék ha 3 hétre kiesne vela had puhenjen max csere a hétvégére eduardo meg nem tom meddig fog még sérülgetni de rem a blben már játszik kedden
15 éve
De utálom a válogatott meccseket!Eduardo sérülése komoly?
15 éve
Törölt felhasználó
Almunia
Sagna-Toure-Gallas-Clihy
Walcott-Fabregas-Denilson-Arshavin
Ade-Bendtner

Szólj hozzá